en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

kızlar doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Bugün 5. Günüm gala akıntım geçmedi hatta kana çevirdi rengini içime sinmiyor yen sonuçları almaya gittiğimde başka doktora gitçem

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Bugün 5. Günüm gala akıntım geçmedi hatta kana çevirdi rengini içime sinmiyor yen sonuçları almaya gittiğimde başka doktora gitçem

Kızlar doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Açıklama yapmadı mı ya da ilaç falan vermedi mi bende demiştim ya sana yumurtlama zamanında ya da üşüttüğünde böyle şeyler olabiliyor sen yine git başka doktora için rahat etsin

kızlar bugün 20. günüm evde gebelik testi yaptım sanki ışığa tuttuğumda pembe değilde sanki siyah 2.ci bir çizgi vardı sizce doğrumudur ümitlenmekte istemiyorum ama kafam karıştı yada bir dahaki testimi adet günümü beklemeden ne zaman yapabilirim.
adetten önce gebelık olsa bıle testte negatıf cıkabılıyor adet gununun gecmesını bekle derım daha sonra dırek kan testı yaptr

aynı sorun bendede var cocuk ıcın ugrasıyoruz progesteron testınden 29,43 cıktı yumurtlama olmus ve suan akıntım var beyaz adetmısım gbıde sancım var anlamadım bılen ler yazsn ne demek oluyor bunlar adetıme 7 gun var normalde böle olmaz sadece gosguslerm şişer

yumurtlama sonra sı adet olmus gbı sancı cekenler varmı ? adetıme bır hafta var arastrmadgm yer kalmadı sonuc bulamadım

Açıklama yapmadı mı ya da ilaç falan vermedi mi bende demiştim ya sana yumurtlama zamanında ya da üşüttüğünde böyle şeyler olabiliyor sen yine git başka doktora için rahat etsin
Gitçem valla aynen anlattığım gibi oldu hatta ben sordum neyim var Allah korusun da kis vb bişi olabilir mi şüphelendiğiniz bişi var mu dedim yok hiç bişeyin dedi

aynı sorun bendede var cocuk ıcın ugrasıyoruz progesteron testınden 29,43 cıktı yumurtlama olmus ve suan akıntım var beyaz adetmısım gbıde sancım var anlamadım bılen ler yazsn ne demek oluyor bunlar adetıme 7 gun var normalde böle olmaz sadece gosguslerm şişer
Cnm ben doktora gittim ama güvenmedim doktora bugün tekrar başka bi doktora gideceğim ama doktorun bana demesi gayet normal bi durum Muş bende ilk defa yaşadım ama sen yinede bi doktora görün

Cnm ben doktora gittim ama güvenmedim doktora bugün tekrar başka bi doktora gideceğim ama doktorun bana demesi gayet normal bi durum Muş bende ilk defa yaşadım ama sen yinede bi doktora görün
adet gunumu beklıyoruz cnm ınsallah ya gebelık olcak yada olmıck

Merhaba arkadaslar ekim 3`te adet olmustum. 19 u gibi yumurtlama gunu olarak geciyo takip ettigim takvimde 16 sindan beri iki gun arayla iliskiye girdk neredeyse... 19 undan beri de goguslerimde agri dolgunluk kasiklarimda arada batma hissi oluyo ve orda da sertlik dolgunluk hissi var sanki adet olacakmisim gibi a da 11 gun fln var. Bugun de yemek yaparken et kokusu midemi bulandirdi falan.. Sacma geliyo a psikolojik midir acaba yoksa dönllenme dumu falan varsa bu kadar erken belirti verir mi ki :110:

Merhaba arkadaslar ekim 3`te adet olmustum. 19 u gibi yumurtlama gunu olarak geciyo takip ettigim takvimde 16 sindan beri iki gun arayla iliskiye girdk neredeyse... 19 undan beri de goguslerimde agri dolgunluk kasiklarimda arada batma hissi oluyo ve orda da sertlik dolgunluk hissi var sanki adet olacakmisim gibi a da 11 gun fln var. Bugun de yemek yaparken et kokusu midemi bulandirdi falan.. Sacma geliyo a psikolojik midir acaba yoksa dönllenme dumu falan varsa bu kadar erken belirti verir mi ki :110:
aynı seylerı bende yasıorm adetmısım gbı sancım var akıntı lı bırı degılım vede akıntım var adetımede bır hafta var daha bende merak edıorm bendede yumurtlama olmustu

aynı seylerı bende yasıorm adetmısım gbı sancım var akıntı lı bırı degılım vede akıntım var adetımede bır hafta var daha bende merak edıorm bendede yumurtlama olmustu

Ya aslında bir haftadır griple baş etmeye çalışıyorum ilaç içmemeye gayret ediyorum. Fakat bugün mide bulantıları mahvetti beni döllenme olsa bile takvime göre iki gün oldu ya da olmadı hemen başlar mı ki mide bulantıları falan ay türk filmlerindeki gibi :D ertesi gün istifra edip baygınlık geçirip falan hamile olduğumuzu öğrensek :21:

Ya aslında bir haftadır griple baş etmeye çalışıyorum ilaç içmemeye gayret ediyorum. Fakat bugün mide bulantıları mahvetti beni döllenme olsa bile takvime göre iki gün oldu ya da olmadı hemen başlar mı ki mide bulantıları falan ay türk filmlerindeki gibi :KK70: ertesi gün istifra edip baygınlık geçirip falan hamile olduğumuzu öğrensek :21:
hahaha aynen

Canım bende senin gbi bir hafta kala yaptım çıkmadı adetime 2 gün kala çok çok silik çıktı kan verdim ve allaha şükür bir buçuk haftalık bir bebiş var çok yeni olduğu için değerler de düşük çıkıyor ama şimdilik bir sorun yok biraz bekle bence :)
Selincim benimde adetime iki gun var bende test yaptim ikinci cizgi cooook silik cikti ve cok az kahverengi leke gibi birsey gelmis ayrica sag kasigimin oldugu yer agriyor dun gece uyutmadi hatta insallah hamileyimdir ne olur dua edelim birbirimize seninde gebeligin hayirli ugurlu olsun canim Rqbbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsin insallah

Arkadaslar konu uzun sureden sonra yeniden canlandi burada paylasimlarimizi arttiralim Allah hepimizin gonlune gore versin insallah :anneadayı::nazar:

Back
X