- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
siz dr.a göründünüz mü bişi çıkmamıştır umarım.adet düzensizliği önceleri bende de vardı ama yaş 30 un üzerine çıkınca düzeldi.yaşın yaş bu arada.Valla bende oyle dusunenlerdendim hatta cevremdeki arkadaslarim 2. Ayda hamile kaldilar ama ben olamadım 2 aydr uğraşıyorum kontrole gidecem yani rutin bişey ama olmayinca olmuyor adetim duzenli değil benim erken oluyo ya da geç oluyo mesela bu ay 1 hafta geciktim hamileyim sandm amaaaa hicbisey yokyinede önümüzdeki adetimi sabrszlikla bekliicem belki yani belki olur inşallah
Daha önce doktora görüşmedim 15 yasimda reglimi cok fazla sancili olmaktan gitmiştim kist vardi ve yumurtam catlamamisti daha tedavi oldum geçti ondan snra hiç gitmedim bu ayin 13 ünde genle bi kontrol icin randevu aldm. 22 yasindayim adet duzensizligini cok fazla yasiyorum cok olsa 2 ay ayni gün oldum 28.günde 3. Ay kesin ya erken gelir yada geç acaba bi sorun olabilir misiz dr.a göründünüz mü bişi çıkmamıştır umarım.adet düzensizliği önceleri bende de vardı ama yaş 30 un üzerine çıkınca düzeldi.yaşın yaş bu arada.
canım benim ablamın kızıda öyle hatta ablamla bende öyleydik diyorum ya yaş ilerledikçe düzene giriyor.başka sorun yoksa bebeğin olacaktır mutlaka.Daha önce doktora görüşmedim 15 yasimda reglimi cok fazla sancili olmaktan gitmiştim kist vardi ve yumurtam catlamamisti daha tedavi oldum geçti ondan snra hiç gitmedim bu ayin 13 ünde genle bi kontrol icin randevu aldm. 22 yasindayim adet duzensizligini cok fazla yasiyorum cok olsa 2 ay ayni gün oldum 28.günde 3. Ay kesin ya erken gelir yada geç acaba bi sorun olabilir mi
İşte bi bktrayim da inşallah olur çok istyrum biseyde çıkmaz insallhcanım benim ablamın kızıda öyle hatta ablamla bende öyleydik diyorum ya yaş ilerledikçe düzene giriyor.başka sorun yoksa bebeğin olacaktır mutlaka.
canım benim kaç yıllık evlisin,yaşında çok genç :)İşte bi bktrayim da inşallah olur çok istyrum biseyde çıkmaz insallh
2.5 aylık evliyimcanım benim kaç yıllık evlisin,yaşında çok genç :)
anaaaam o ne canım benim daha çok yenisin sen elinin kınası bile durur senin daha2.5 aylık evliyim
Aslinda evet hala duruyoranaaaam o ne canım benim daha çok yenisin sen elinin kınası bile durur senin daha
Erken gebelik testlerinde adete 2 gün kala çıkıyor diye biliyorum yine yanlış yönlendirmiyim seni ama. Evet sabah idrarında yapmak daha iyi çünkü değerin en yüksek olduğu zamanmışkızlar bnde erken gebelik testi aldım.adetime 4 gün var testi ne zaman yapmalıyım sabah idrarı mı önemli birde
Nedeeeennn ne olduuuuuben bu doktorlardan birsey anlamadım kızlar boş gittim resmen
Iyi bi paylayil verseydin ağzının payını devletten parayi2bunun için alıyorlar heralde.Doktorunu değiştir bulunduğun yerde sor insanlara iyi doktor kimmiş diye yardm al ona git.Vitamini bende veririm al derim folik asit iç bunu bol bol her yarebbim yaaaaya bu gün doktora gttm soracağım soruları soramadan geldim
bebiş olaması için neden yok dedi birtek basit bir kisst var sol yumurtalığımda 2,5 cm bu gün vitamin verdi gönderdi ne anladm hiç
,,,,evet an itibariyle kırmızıları gördümcumartesi dr. göründü.artık 2.aşılamamı olur tüp bebek mi olur.iffff
amin canım teşekkürler,,,,
allahım hayırlısın nasip etsin inşş
Bende domestosla yaptım canım biraz bardağı çalkalattır domestos çözünsünkızlar bu çamaşır suyu testini sizden duydum şimdi evde çamasır suyu yokta dom*stos olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?