en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

siz dr.a göründünüz mü bişi çıkmamıştır umarım.adet düzensizliği önceleri bende de vardı ama yaş 30 un üzerine çıkınca düzeldi.yaşın yaş bu arada.

siz dr.a göründünüz mü bişi çıkmamıştır umarım.adet düzensizliği önceleri bende de vardı ama yaş 30 un üzerine çıkınca düzeldi.yaşın yaş bu arada.
Daha önce doktora görüşmedim 15 yasimda reglimi cok fazla sancili olmaktan gitmiştim kist vardi ve yumurtam catlamamisti daha tedavi oldum geçti ondan snra hiç gitmedim bu ayin 13 ünde genle bi kontrol icin randevu aldm. 22 yasindayim adet duzensizligini cok fazla yasiyorum cok olsa 2 ay ayni gün oldum 28.günde 3. Ay kesin ya erken gelir yada geç acaba bi sorun olabilir mi

canım benim ablamın kızıda öyle hatta ablamla bende öyleydik diyorum ya yaş ilerledikçe düzene giriyor.başka sorun yoksa bebeğin olacaktır mutlaka.

kızlar bnde erken gebelik testi aldım.adetime 4 gün var testi ne zaman yapmalıyım sabah idrarı mı önemli birde

kızlar bnde erken gebelik testi aldım.adetime 4 gün var testi ne zaman yapmalıyım sabah idrarı mı önemli birde
Erken gebelik testlerinde adete 2 gün kala çıkıyor diye biliyorum yine yanlış yönlendirmiyim seni ama. Evet sabah idrarında yapmak daha iyi çünkü değerin en yüksek olduğu zamanmış

ya bu gün doktora gttm soracağım soruları soramadan geldim
bebiş olaması için neden yok dedi birtek basit bir kisst var sol yumurtalığımda 2,5 cm bu gün vitamin verdi gönderdi ne anladm hiç

ya bu gün doktora gttm soracağım soruları soramadan geldim
bebiş olaması için neden yok dedi birtek basit bir kisst var sol yumurtalığımda 2,5 cm bu gün vitamin verdi gönderdi ne anladm hiç
Iyi bi paylayil verseydin ağzının payını devletten parayi2bunun için alıyorlar heralde.Doktorunu değiştir bulunduğun yerde sor insanlara iyi doktor kimmiş diye yardm al ona git.Vitamini bende veririm al derim folik asit iç bunu bol bol her yarebbim yaaaa

Aynen oda miğde ağrısı ve gaz yaptım birde özel hastane ya sıktın yok 1 yıl zamanı var dedi bebek için kist ermes için ilaç bile vermedi yaaa

kızlar bu çamaşır suyu testini sizden duydum şimdi evde çamasır suyu yokta dom*stos olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…