en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

3.5 senelik evliyim arkadaslar ve bu ay ilk kez bebek denemesi yapmaya basladık :) psikolojik olarakmı bilmiyorum ama göğüslerim reglime 15-16 gun varken şişti ve ağrıyor normalde reglime 7-8 gun kala şişerdi, ve acaip şekilde şişkinlik hazımsızlık bağırsaklarım resmen çalışmıyor, rahatsız edici gaz halide mevcut.. ve yataktan basımı kaldıramıyorum çok yorgunum. Bunların dısında hiçbir değişik hissetiğim birsey yok. Test yapmak istiyorum ama daha cok erken oldugunu düşünüyorum. Sizcede erkenmi reglime nerden baksam 10 gun var ama bu belirtilerde beni heyecanlandırıyorr:)

Kızlar bugün bat günüm ve sabah kahve tonu akıntının olduğunu fark ettim şu an da hiç birşey yok ve sanci arada gelip gidiyor iki gun önce perşembe günü test yaptım negatif sizce ne olabilir hamile olabilir miyim ne zaman test yapayım tekrar bana akıl verin

selam kızlar belirti olarak göğüslerin şişmesi veya ağrıması mı lazım bunlar olmadan da gebelik olurmuu

Kızlar bugün bat günüm ve sabah kahve tonu akıntının olduğunu fark ettim şu an da hiç birşey yok ve sanci arada gelip gidiyor iki gun önce perşembe günü test yaptım negatif sizce ne olabilir hamile olabilir miyim ne zaman test yapayım tekrar bana akıl verin[/QUOTE
Mrhaba bugun tekrar rest yaparsan silikte olsa cikabilir

Kızlar bugün bat günüm ve sabah kahve tonu akıntının olduğunu fark ettim şu an da hiç birşey yok ve sanci arada gelip gidiyor iki gun önce perşembe günü test yaptım negatif sizce ne olabilir hamile olabilir miyim ne zaman test yapayım tekrar bana akıl verin
Bence bugun test yaparsan silikte olsa cikma ihtimali yuksek gibi geldi

3.5 senelik evliyim arkadaslar ve bu ay ilk kez bebek denemesi yapmaya basladık :) psikolojik olarakmı bilmiyorum ama göğüslerim reglime 15-16 gun varken şişti ve ağrıyor normalde reglime 7-8 gun kala şişerdi, ve acaip şekilde şişkinlik hazımsızlık bağırsaklarım resmen çalışmıyor, rahatsız edici gaz halide mevcut.. ve yataktan basımı kaldıramıyorum çok yorgunum. Bunların dısında hiçbir değişik hissetiğim birsey yok. Test yapmak istiyorum ama daha cok erken oldugunu düşünüyorum. Sizcede erkenmi reglime nerden baksam 10 gun var ama bu belirtilerde beni heyecanlandırıyorr:)
Benimde mayısta 2 yıl olacak evlilik.bu ay ilk deneme yaptık adetimë 10 gün var çok merak ediyorum sonucu.çok gaz var bende belirti mi acaba bu bilmem bi de uyku halindeyi hep ya.psikolojik olabilir tabi

Benimde mayısta 2 yıl olacak evlilik.bu ay ilk deneme yaptık adetimë 10 gün var çok merak ediyorum sonucu.çok gaz var bende belirti mi acaba bu bilmem bi de uyku halindeyi hep ya.psikolojik olabilir tabi
canım sonucu paylaşırsan cok sevinirim :) benim reglime cook az kaldı, bakalım olacakmı cok heyecanlıyım. Birde göğüs ağrım suan geçti ama büyüklüğü ve şişkinliği devam ediyor, hazımsızlıkda geçti suan cook iyiyim hiçbir şikayetim kalmadı bakalım regl olcakmıyım

Merb kızlar size birse sorucam ben gecen ay 25 gnde adet oldum bu ayda oyle olursam 3 gn sonra olmam lazim. Ama midem cok yanio 4 gundr falan midemde bulanio acaba test yapsam cikar mi hamile olduğum

Canim ben son iki güne kadar yaptım Moral bozmak tan başka bişey değil olmayabilir tabiki fakat adet gününü bekle ben yarın doktora gidicem en iyisi doktor kontrolü ve kan testi

slm kızlar adetim gecikeli bugün ikinci gün testler negatif normalde 28. günde olurum hep cuma gtcem doktra :(

Canim benimde aynısı oldu inşallah sonu aynı olmaz 3tane catlamamis yumurta var ve kist olmuş canım çok skildi doktora gittim dupaston verdi günde 3defa sonra içim rahat etmedi başka doktora gittim önceki doktoru dogrulamadi ve yeni bir tedaviye başladık hayırlısı inşallah

Canim benimde aynısı oldu inşallah sonu aynı olmaz 3tane catlamamis yumurta var ve kist olmuş canım çok skildi doktora gittim dupaston verdi günde 3defa sonra içim rahat etmedi başka doktora gittim önceki doktoru dogrulamadi ve yeni bir tedaviye başladık hayırlısı inşallah

cnm bilmiyorum çk cnm sıkkn test yapıorm negatif silik bile yok :(

merhabalar ben de 2 aydir klomen kullaniyorum normlade adetlerim cok düzenlidir ama klomen tüm düzenimi değiştirdi. 3 gün arayla 2 kez yumurta çatladı. birincisi catlayali 12 gün ikincisi catlayali 9 gün olmuştu kan tahlili 0.1 çıktı. acaba diyorum hala bi umut erken mi yaptirdim sonradan yükselebilir mi???

test yaptirali 5 gün oldu hala adet olmadim ama gecen ayda gecikmeli adet oldum klomenden dolayi.

merhabalar ben de 2 aydir klomen kullaniyorum normlade adetlerim cok düzenlidir ama klomen tüm düzenimi değiştirdi. 3 gün arayla 2 kez yumurta çatladı. birincisi catlayali 12 gün ikincisi catlayali 9 gün olmuştu kan tahlili 0.1 çıktı. acaba diyorum hala bi umut erken mi yaptirdim sonradan yükselebilir mi???

test yaptirali 5 gün oldu hala adet olmadim ama gecen ayda gecikmeli adet oldum klomenden dolayi.

cnm bu klomende 2. ayım gecen ay aynı gün oldum sıkıntm olmadı ama bu ay niye böle oldu anlamadm cuma doktrumdan randevu aldm gidicem

merhabalar 3 subat hasta oldum 8 ine bitti 25 gunde bir hasta olurum. yumurta sanirim 11 12 subatta catladi siklikla kasik sizisi cekiyrm ve sanki igne batiyo dayanamdm bgn test yaptimaksam 8 de ilk 10 dk tek cizgi bide aksam yaptim testi saat 10 da baktm hafif cizgi gorunuyo dogrumudur

Back
X