en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

2 ay önce bir kez 10 gün kadar gecikti sonra adet oldum oyüzden şimdi de pazartesiye kadar bekleyeyim hala gelmezse kan için gideyim diyorum.

senin lekelenmen ne zaman olmuştu peki konusmusmuyduk onu hatırlayamadım tam:/
adetimden 10-12 gün önce falan cnm o yüzden senin hamile oldugunu düşünüyorum daha önce hiç böyle bir şey yasadın mı peki lekelenme gibi yani adet oldugun yıllar boyunca

2 ay önce bir kez 10 gün kadar gecikti sonra adet oldum oyüzden şimdi de pazartesiye kadar bekleyeyim hala gelmezse kan için gideyim diyorum.
bencede cnm madem gecikme gibi seylerin oluyor bekle duruma göre kan verirsin ya da sağlık ocagına şimdi gidip kayıt açtır kan için sabah kan ver

aaa cnm cok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı sıhhatli bir kuzun olur inşallah ama doktora mı gittin noldu ki :KK43:

Çok teşekkür ederim.
Evet dün akşam acile gittik eşimle. İki defa kan testi ve dış gebelik ihtimaline karşı alttan muayene sonucu doktor düşük yapıyorsun dedi. Kısmet ne diyelim. Hayırlısı olsun. Hayaller bir başka bahara kaldı...

adetimden 10-12 gün önce falan cnm o yüzden senin hamile oldugunu düşünüyorum daha önce hiç böyle bir şey yasadın mı peki lekelenme gibi yani adet oldugun yıllar boyunca[/QUOT

arada adetten 1-2 gün önce oluyodu canım

inşallah dediğin gibidir heyecan heyecan yaniiii:KK45:

Çok teşekkür ederim.
Evet dün akşam acile gittik eşimle. İki defa kan testi ve dış gebelik ihtimaline karşı alttan muayene sonucu doktor düşük yapıyorsun dedi. Kısmet ne diyelim. Hayırlısı olsun. Hayaller bir başka bahara kaldı...
saglıkla gelsinde cnm gerisi olur inşallah merak etme ;)

bakalım onumuzdeki günlerde uğrayabilirim inşallah ilginç bir sekilde esimde al test dedi ona aldırırım en kotu :))))
aaaaa bak seeenn içine mi doğdu nee :KK49: ay aldır o zmn bi bak çatlarım ben canım bak banada haber ver ayyy çok heyecanlııı:KK73:

aaaaa bak seeenn içine mi doğdu nee :KK49: ay aldır o zmn bi bak çatlarım ben canım bak banada haber ver ayyy çok heyecanlııı:KK73:
tamam tamam mutlaka haber veririm onun derdi varsa eger dikkat ediyim diye canım benden daha vesveseli sanırım:)ben korkuyorum sonuç negatif görünce etkilenirim cok diye sanırım

bencede cnm madem gecikme gibi seylerin oluyor bekle duruma göre kan verirsin ya da sağlık ocagına şimdi gidip kayıt açtır kan için sabah kan ver
Sabah direkt gittiğimizde test sonucunu alamaz mıyız ertesi güne kalır mı? Çalışıyorum da ona göre giderim en azından

tamam tamam mutlaka haber veririm onun derdi varsa eger dikkat ediyim diye canım benden daha vesveseli sanırım:)ben korkuyorum sonuç negatif görünce etkilenirim cok diye sanırım
Ya cnm öyle düsünme daha ilk millet 1 sene uğraşıyor sağlıkla gelsin yeter ki

Back
X