- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
Ben stres yapmam diyordum ama öyle demekle olmuyormuş malesef![]()
evet öle olmuyo bana da diyorlar düşünme kafana takıyorsun galiba diye ama isteyince insan nasıl düşünmezki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben stres yapmam diyordum ama öyle demekle olmuyormuş malesef![]()
Hangi marka ki o çok pahalı. Galenik marka 5 li 25 liraya aldım ben. Hatta yakaladım çift çizgiyi ama olmadı yinebende ovulasyon alayım dedim eczaneye sordum 3 lüsü 68 lira dedibende gerek yok dedim olacaksa zaten olur
Günaydın canımevet doğru soyluyosun bende reglim gecikene kadar dusunmemeye calısıcam
günaydın canımGünaydın canım
var mı bir gelişme![]()
arkadas ne uzun sürdü regli günün yaaa bi gelmedi güngünaydın canım
kasıklarım agrıyo hala birde göğüslerim 5 gün kaldı reglime hayırlısı diyelim:)
yaaa sorma ben 25 i diyodum subattan dolayı 28 i gösterio tüm hesaplayıcılar filan bende heyecanla bekliyorum vallaarkadas ne uzun sürdü regli günün yaaa bi gelmedi gün![]()
senin nasıl oluyoki döngün ileri mi atıyoyaaa sorma ben 25 i diyodum subattan dolayı 28 i gösterio tüm hesaplayıcılar filan bende heyecanla bekliyorum valla
yok aynı gun olurda hep şubat 28 cektigi için 1-2 gün ileri atıcak sanırım normalde her ay aynı tarihte olur cunkusenin nasıl oluyoki döngün ileri mi atıyo
e 5 gün daha yani bende geçen ay 25 inde olmuştum ben dün oldum ay çok merak ediyorum seni lekelenmen oldu yaa ondan mrk ediyorumyok aynı gun olurda hep şubat 28 cektigi için 1-2 gün ileri atıcak sanırım normalde her ay aynı tarihte olur cunku
valla arada bende umutlanıyorum merak ediyorum açıkçası kasık ağrım cok erken başladı cunku zamanda geçmek bilmiyor ciddene 5 gün daha yani bende geçen ay 25 inde olmuştum ben dün oldum ay çok merak ediyorum seni lekelenmen oldu yaa ondan mrk ediyorum
Hangi marka ki o çok pahalı. Galenik marka 5 li 25 liraya aldım ben. Hatta yakaladım çift çizgiyi ama olmadı yine
Kuzum bu ay olmasa da ztn ilk ama hayırlısı olsun artikvalla arada bende umutlanıyorum merak ediyorum açıkçası kasık ağrım cok erken başladı cunku zamanda geçmek bilmiyor cidden![]()
Kuzum bu ay olmasa da ztn ilk ama hayırlısı olsun artik[/QUOT
evet aynen canım
günaydın bu arada:)
Kuzum bu ay olmasa da ztn ilk ama hayırlısı olsun artik
Günaydın canımevet aynen canım
günaydın bu arada:)
seneye gidebilmek içinmi hangi alanlara bakıyosun canımGünaydın canım
sabahtan beri ismeğin kursalrını inceliyorum bu aralar kişisel gelişime taktım![]()
Ben yumurtlama tarihimden 9 gün sonra yaptım idrarda beyaz silik bi çizgi vardı bi sonraki gün yaptım pembe çizgi vardı bi sonraki gün de kanda baktirdim varmışkızlar bugün 20. günüm evde gebelik testi yaptım sanki ışığa tuttuğumda pembe değilde sanki siyah 2.ci bir çizgi vardı sizce doğrumudur ümitlenmekte istemiyorum ama kafam karıştı yada bir dahaki testimi adet günümü beklemeden ne zaman yapabilirim.
evet canım başa yarım bıraktığım ingilizceye gidecem sonra almanca istiyorum ama o da biraz uzak yaseneye gidebilmek içinmi hangi alanlara bakıyosun canım
neden aşsın canım benim sırayla başlarsın azmine sağlık valla heveslenmek düşünmek bile yarısı demektir zatenevet canım başa yarım bıraktığım ingilizceye gidecem sonra almanca istiyorum ama o da biraz uzak yaama bakıcam ya bilmiyodum italyanca ispanyolca fransızca bile varmış o kadarı beni aşarda
ingilizce ve almancayı istiyorum
ayy sagol cnm bnm bilmiyorum işte genelde akşam gidebilceğim şekilde ayarlamak istiyorum kızıma da hafta sonu kalsın diye suan temel muhasebeye gidiyorum zaten ön muhasebe çok bişey kazandırmıyo çünkü maalesef.. inanılmaz öğretiyorlar bir de insan ücretsiz önem vermezler diye düşünüyor ama anlayana kadar basından gitmiyor hocalar defterlere kayıtları falan gösteriyorlar keşke daha önce gitseymişim çok farklı şeyler var bi göz at istersen kesin sana göre de bişey bulursunneden aşsın canım benim sırayla başlarsın azmine sağlık valla heveslenmek düşünmek bile yarısı demektir zaten