en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

yok aynı gun olurda hep şubat 28 cektigi için 1-2 gün ileri atıcak sanırım normalde her ay aynı tarihte olur cunku
e 5 gün daha yani bende geçen ay 25 inde olmuştum ben dün oldum ay çok merak ediyorum seni lekelenmen oldu yaa ondan mrk ediyorum

e 5 gün daha yani bende geçen ay 25 inde olmuştum ben dün oldum ay çok merak ediyorum seni lekelenmen oldu yaa ondan mrk ediyorum
valla arada bende umutlanıyorum merak ediyorum açıkçası kasık ağrım cok erken başladı cunku zamanda geçmek bilmiyor cidden:KK58:

Hangi marka ki o çok pahalı. Galenik marka 5 li 25 liraya aldım ben. Hatta yakaladım çift çizgiyi ama olmadı yine

Valla eczacı bi arkadaşım var onu arayıp sordum o öle dedi bende markasını sormadım vazgeçtim almaktan. Zaten olacağı varsa olur ovulasyona gerek yok bence

kızlar bugün 20. günüm evde gebelik testi yaptım sanki ışığa tuttuğumda pembe değilde sanki siyah 2.ci bir çizgi vardı sizce doğrumudur ümitlenmekte istemiyorum ama kafam karıştı yada bir dahaki testimi adet günümü beklemeden ne zaman yapabilirim.
Ben yumurtlama tarihimden 9 gün sonra yaptım idrarda beyaz silik bi çizgi vardı bi sonraki gün yaptım pembe çizgi vardı bi sonraki gün de kanda baktirdim varmış

seneye gidebilmek içinmi hangi alanlara bakıyosun canım
evet canım başa yarım bıraktığım ingilizceye gidecem sonra almanca istiyorum ama o da biraz uzak ya :( ama bakıcam ya bilmiyodum italyanca ispanyolca fransızca bile varmış o kadarı beni aşarda :D ingilizce ve almancayı istiyorum

evet canım başa yarım bıraktığım ingilizceye gidecem sonra almanca istiyorum ama o da biraz uzak ya :KK43: ama bakıcam ya bilmiyodum italyanca ispanyolca fransızca bile varmış o kadarı beni aşarda :KK70: ingilizce ve almancayı istiyorum
neden aşsın canım benim sırayla başlarsın azmine sağlık valla heveslenmek düşünmek bile yarısı demektir zaten

neden aşsın canım benim sırayla başlarsın azmine sağlık valla heveslenmek düşünmek bile yarısı demektir zaten
ayy sagol cnm bnm bilmiyorum işte genelde akşam gidebilceğim şekilde ayarlamak istiyorum kızıma da hafta sonu kalsın diye suan temel muhasebeye gidiyorum zaten ön muhasebe çok bişey kazandırmıyo çünkü maalesef.. inanılmaz öğretiyorlar bir de insan ücretsiz önem vermezler diye düşünüyor ama anlayana kadar basından gitmiyor hocalar defterlere kayıtları falan gösteriyorlar keşke daha önce gitseymişim çok farklı şeyler var bi göz at istersen kesin sana göre de bişey bulursun

Back
X