- 19 Eylül 2015
- 224
- 84
- 18
- 31
Canm test sonucunu aldm şimdi beta 0.9 düşmüş yaniKim
kimlerin çocukları oluyor imkansız diye bişey yok allahım ol dediyse olur sen içini ferah tut inşallah bebişin en kısa zamanda gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm test sonucunu aldm şimdi beta 0.9 düşmüş yaniKim
kimlerin çocukları oluyor imkansız diye bişey yok allahım ol dediyse olur sen içini ferah tut inşallah bebişin en kısa zamanda gelir
Olsun daha çok yenisin hemen ümitsizliğe kapılma doktora git bi muayene ol adetin gelince de yumurtlama günlerini takip et o günlerdeki ilişki çok önemli çünküCanm test sonucunu aldm şimdi beta 0.9 düşmüş yaniama olmadım hala bebek yok
canm skldi
Hic bu kadar gecikme olmadi beni umutlandran o olmuştu bu ay esimde cok umutlanmistiOlsun daha çok yenisin hemen ümitsizliğe kapılma doktora git bi muayene ol adetin gelince de yumurtlama günlerini takip et o günlerdeki ilişki çok önemli çünkü
Yanlış yaptım diye düşünme ilk ay vücut kendini sperme alıştırıyormuş benim de ilk ay gecikme olmuştu kanda yok çıktı doktor öyle demişti ikinci ay da allaha şükür oldu hemenHic bu kadar gecikme olmadi beni umutlandran o olmuştu bu ay esimde cok umutlanmistirandevu aldm ama taaa 13 une ufff
nerde yanlış yapiyom acaba
Benim bu ikinci ayimdi ugrastigim deger düştü agri kanama olmasi gerek bende tk yokYanlış yaptım diye düşünme ilk ay vücut kendini sperme alıştırıyormuş benim de ilk ay gecikme olmuştu kanda yok çıktı doktor öyle demişti ikinci ay da allaha şükür oldu hemen
Doktora git bi baksın için rahat eder en azından canımBenim bu ikinci ayimdi ugrastigim deger düştü agri kanama olmasi gerek bende tk yokkafam cok cok karıştı tam anlamiyla var mi yok mu bilmiyorum diyorum regll olayim da obur aya hazrlanayim anam o da yok
Canim sen allaha dua et o isterse imkansız yoktur biliyorsun daha önce olduysa demekki olabiliyor aaah aaah biz anne adayları herşeyi dert ediniyoruz :) rabbim kucağını doldursun inşallah.Bak asla çocuğun olmaz denen kadinlarin bile bebekleri oluyor umudunu asla yitirme :)
Kim
Canm geçmiş olsun öncelikle.Bende 2 aydr uğraşıyorum bu ay da olmadi.Ama gebelik suan belli olmaz yani ilişkiye girdiktsn 10 14 gün snra belirtiler belli olur ne zaman yumurtladigini biliyor musun veyahut adet olman gereken tarih neMerhabalar;
3 yıllık evliyiz. 31 temmuzdan beri korunmadan ilişkiye giriyoruz. Kısacası 3 ay doldu ama hamile kalamadım. Evlenmeden 2 ay önce endometriozis yani çikolata kisti hastalığımın olduğunu öğrendim. Bilenler bilir ki bu hastalık kısırlığın en yaygın sebeplerinden biridir. Neyse ameliyat olmadım, bazı sebeplerden otürü çocuk da düşünmedik. Artık düşünüyoruz ama gördüğünüz gibi 3 aydır tık yok. Sormak istediğim soruya gelince; 26-27 ekim ve 1 kasım tarihlerinde ilişkiye girdik ve bende 2 gündür felan sol tarafımda ağrı ve belimin tam ortasında kuyruk sokumuna doğru ağrı var. Ayrıca bugün koyu renkli akıntı geldi ama kokusuz olduğu için iltihap olduğunu sanmıyorum. Onun dışında gögüs ağrısı, göğüs ucunda koyulaşma kesinlikle yok. Sizce hamile olabilir miyim yoksa bu belirtiler çikolata kistimle mi ilişkili? Bu arada normalde kist yüzünden ara ara sol tarafım ağrır ama ilk kez cinsel ilişkilerle yakın tarihte oldu.
Valla tatlım geldi geldi kırmızılarDoktora git bi baksın için rahat eder en azından canım
Benim 5 hafta 4 günlük canım bebişim çok güzel bi duygu allahım size de nasip etsin inşallah. Ne zamandır çocuk istiyosunuz canım siz normal tahliller falan yapıldı mı ben daha önce yaptıran duydum ama onların 6 yıldır falan çocukları olmuyordu testleri normal çıkıyordu öyle çekmişlerdi sende ne için istediAmiiiiiiiinnnnn inşallah en yakın zamanda hepimizin güzel haberlerini okuruz burdan :) Benimde en büyük tesellim daha önce olmuş olması :) bu arada çocuk istediğim için doktorum rahim filmi istedi daha önce yaptırmanınız varmı ??
Sevinmelisin bence önüne bakarsın en azından belirsiz beklemektense değil mi canım iyi düşün iyi olsun moral bozmak yok :)Valla tatlım geldi geldi kırmızılar![]()
Canım şimdi sadece 27 28 ve 1 kasımdaysa bu kadar çabuk hamilelik oluşmaz kistler için ibrahim Saraçoğlunun kürleri var ben bazı kürlerini yapmıştım adet düzenlesin diye iyi gelmişti sende araştır bi istersenMerhabalar;
3 yıllık evliyiz. 31 temmuzdan beri korunmadan ilişkiye giriyoruz. Kısacası 3 ay doldu ama hamile kalamadım. Evlenmeden 2 ay önce endometriozis yani çikolata kisti hastalığımın olduğunu öğrendim. Bilenler bilir ki bu hastalık kısırlığın en yaygın sebeplerinden biridir. Neyse ameliyat olmadım, bazı sebeplerden otürü çocuk da düşünmedik. Artık düşünüyoruz ama gördüğünüz gibi 3 aydır tık yok. Sormak istediğim soruya gelince; 26-27 ekim ve 1 kasım tarihlerinde ilişkiye girdik ve bende 2 gündür felan sol tarafımda ağrı ve belimin tam ortasında kuyruk sokumuna doğru ağrı var. Ayrıca bugün koyu renkli akıntı geldi ama kokusuz olduğu için iltihap olduğunu sanmıyorum. Onun dışında gögüs ağrısı, göğüs ucunda koyulaşma kesinlikle yok. Sizce hamile olabilir miyim yoksa bu belirtiler çikolata kistimle mi ilişkili? Bu arada normalde kist yüzünden ara ara sol tarafım ağrır ama ilk kez cinsel ilişkilerle yakın tarihte oldu.
Ağrı olmasa iyi olduSevinmelisin bence önüne bakarsın en azından belirsiz beklemektense değil mi canım iyi düşün iyi olsun moral bozmak yok :)
Heheh Hafi bakalım :)Ağrı olmasa iyi olduikilemde kalmak çok çok kötü ama bu ay çok titiz çalışacağım
Benim 5 hafta 4 günlük canım bebişim çok güzel bi duygu allahım size de nasip etsin inşallah. Ne zamandır çocuk istiyosunuz canım siz normal tahliller falan yapıldı mı ben daha önce yaptıran duydum ama onların 6 yıldır falan çocukları olmuyordu testleri normal çıkıyordu öyle çekmişlerdi sende ne için istedi
Yaptır bakalım canım vardır doktorun bi bildiği allah gönlüne göre versin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma :) 2.5 yıldır evliyim aslına bakarsan en başından beri istiyorum ama 2 senedir hastalıktan başımı kaldıramadım tedaviler endokrin sistemimi falan mahvetti yeni yeni toparlıyorum eşim üzülmesin diye çokta belli etmemeye çalışıyorum istediğimi doktora rutin muayene için gittiğimde artık çocuk istediğimi söyledim direk rahim filmi dedi onun dışında rutin kan testleri yapıldı ..
Inaniyorum bizimde bebisimiz olacak birbirimize bol dualar kocaman amiiinnn:))))Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma :) 2.5 yıldır evliyim aslına bakarsan en başından beri istiyorum ama 2 senedir hastalıktan başımı kaldıramadım tedaviler endokrin sistemimi falan mahvetti yeni yeni toparlıyorum eşim üzülmesin diye çokta belli etmemeye çalışıyorum istediğimi doktora rutin muayene için gittiğimde artık çocuk istediğimi söyledim direk rahim filmi dedi onun dışında rutin kan testleri yapıldı ..
Yaptır bakalım canım vardır doktorun bi bildiği allah gönlüne göre versin inşallah
Inaniyorum bizimde bebisimiz olacak birbirimize bol dualar kocaman amiiinnn:))))
Çalışmalara devam vazgeçmek yok :) bizde birgün cift cizgiyi göreceğiz insallah :))Sende nasıl belirtiler oldu ve ne zaman öğrendin canım :)
Ayy hadi inşallah ya allah tez zamanda doldursun göbişlerimizi :)))