en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Insallah canim o gunu iple cekiyorum Sen ne zamandır ugrasiyorsun :)
Valla ben iki aydr uğraşıyorum tatlım ilk bi gittim adetim 2 gün geçince beta yaptrdim 2.2 çıktı bugun gittim baktrdm 0.9 çıktı sonra adet olacam diye bekledim bi sanci girsi aha dedim oldum ama peceteye azıcık bi pembe renk oldu gerisi gelmedi sanci da gitti acaba neler oluyor karnimda :KK49:

Valla ben iki aydr uğraşıyorum tatlım ilk bi gittim adetim 2 gün geçince beta yaptrdim 2.2 çıktı bugun gittim baktrdm 0.9 çıktı sonra adet olacam diye bekledim bi sanci girsi aha dedim oldum ama peceteye azıcık bi pembe renk oldu gerisi gelmedi sanci da gitti acaba neler oluyor karnimda :KK49:

Insallah hamileaindir ya :) Benim 2 haftadır devam ediyor kasığımda ki sancı ve aşırı gaz var ama çokta umutlanmak istemiyorum geçen hafta test yaptım negatif ama sanki var gibi de hissediyorum :110: psikolojim bozuldu sanırım :KK48:

Kızlar ozellikle gece karin ve kasik agrim artti dayanamadım çamaşır suyu testi yaptım bide benim çamaşır suyuna aşırı hassasiyetim var resmen tıkandım şuan ama aşırı köpürdü ve tam 5.5 dk kaldı bu şekilde hiç azalmadı anlayacağınız fotoğrafları yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim sanirim:KK70:

Eklentiler

• PhotoGrid_1446528159845.webp
    PhotoGrid_1446528159845.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar ozellikle gece karin ve kasik agrim artti dayanamadım çamaşır suyu testi yaptım bide benim çamaşır suyuna aşırı hassasiyetim var resmen tıkandım şuan ama aşırı köpürdü ve tam 5.5 dk kaldı bu şekilde hiç azalmadı anlayacağınız fotoğrafları yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim sanirim:KK70:
Canm o testin guvenilirligini tam bilmiyorum ama eger dogru ise hamilesin yani o köpük ne öyle:) valla bende de ara ara agrilarla beraber kahberengi lekeler geliyor hadi hayirlisi yani :)

walla ben bu hamilelik olayın basarmadım bir türlü bu yumurtlama zamanın kestiremiyorum sanırım bizde bu ay deyincez ben beş gün geçiktiğimde pembesi geldi sonra regli oldum :KK43:

Insallah senin bari güzel haberlerini alalim benden bu ay bişey yok :(

walla ben bu hamilelik olayın basarmadım bir türlü bu yumurtlama zamanın kestiremiyorum sanırım bizde bu ay deyincez ben beş gün geçiktiğimde pembesi geldi sonra regli oldum :KK43:
Aaahhh aaahhh :( hepimiz ayni dertten muzdaribiz:) su regl olayı da şaşırmış yani kardesim geleceksen gununde gel de umutlandrma bizi :D Allahım nasip etsin ruyalarimda cift cizgiler goruyorum

aynen ya şimdi ben doktora gideceğim artık o yardım edecek birse anlamıyorum bu yumurtlama dönemi ne zaman sorcam yeter ya 3 aydır nerdeyse 1 koli hamilelik testi aldım soncu tek cizgi:)

Insallah senin bari güzel haberlerini alalim benden bu ay bişey yok :KK43:

Umutsuzluk yok umutsuzluk yok inşallah olacak hep birlikte vericez güzel haberlerimızı :KK5:

ilk kez duydum çamasırsuyu testini o nasıl birse oluyor?

Canım kuru bir kaba ıdrarını yapıyorsun üzerine çamaşır suyu dokuyorsun kabarırsa hamilesin (örnek videolar var forumda da youtube da da ) yani mantıken idrar zaten asitli bişey köpürür ama hamilelerde o köpük kalıcı olurmus bira kopugu gibu benimki 5 dakikadan fazla öyle kaldı :KK16: valla inanılmaz umutlandım ya hala içim içime sığmıyor ama kan testi yapamadım henüz hastanenin kapısından döndüm hayal kırıklığı yaşamak istemedim biraz daha bekleyeyim diyorum

Umutsuzluk yok umutsuzluk yok inşallah olacak hep birlikte vericez güzel haberlerimızı :KK5:

Canım kuru bir kaba ıdrarını yapıyorsun üzerine çamaşır suyu dokuyorsun kabarırsa hamilesin (örnek videolar var forumda da youtube da da ) yani mantıken idrar zaten asitli bişey köpürür ama hamilelerde o köpük kalıcı olurmus bira kopugu gibu benimki 5 dakikadan fazla öyle kaldı :KK16: valla inanılmaz umutlandım ya hala içim içime sığmıyor ama kan testi yapamadım henüz hastanenin kapısından döndüm hayal kırıklığı yaşamak istemedim biraz daha bekleyeyim diyorum

anladım ama en doğurusu kan testi kac gün geciktiniz yoksa belirtileri mi var?

ne aşılama ne ovulasyon takibi yok yok çıldırcam ne duyduysam yaptım.süt buharından tutunda göbek kaldırma sabun sarma bardak çekme yakı yapıştırma vs.ne bu yaa bıktım valla.sokaktaki kediler bile şakır şakır yavruluyor bi ben beceremedim.karnım ağrıo işte 2 gün sonra adet olcam :KK61: yine erken gebelik testi yaptım sonuç malum.kendime acıyorum artık çok mutsuzum çoooooookkkkk :mad:

ne aşılama ne ovulasyon takibi yok yok çıldırcam ne duyduysam yaptım.süt buharından tutunda göbek kaldırma sabun sarma bardak çekme yakı yapıştırma vs.ne bu yaa bıktım valla.sokaktaki kediler bile şakır şakır yavruluyor bi ben beceremedim.karnım ağrıo işte 2 gün sonra adet olcam :KK61: yine erken gebelik testi yaptım sonuç malum.kendime acıyorum artık çok mutsuzum çoooooookkkkk :mad:
Canm ne zamandr deniyorsun bak bugün birşey okudum elbette bazı şeyler yapılmalı sağlık için ancak her duyduğumuzu da yapmayalım ben okuyorum insanlar öyle şeylerden medet umuyorlar ki.Bize bebeği verecek olan rabbim bkmadan usanmadan ona dua etmeliyiz onun bi bildiği ardr ben okudum bunu ve kendime umut doldurdum.Ne istiyorsak Alllahtan isteyelim gerekli kontrolleri yaptralim haaa hicbir problem yok sağlık açısından o zaman duamizda yada ibadetlerimizde bi problem var. Dua dua dua en güzel isteme şekli rabbimizden kendini sakın uzme bekle bekleyelim insanın inancı biyerse geriye hiçbirşey kalmaz :KK19:sana sevgilerimi ve dualarimi yolladim tanımıyorum ama dersimiz tasamiz bir

anladım ama en doğurusu kan testi kac gün geciktiniz yoksa belirtileri mi var?

Tabi ki öyle önemli olan kan testi :) bende adet düzensizliği var adet döngüm 70 günü buluyor genelde tedaviye rağmen son 3 adetimi baz alırsam bu ayın 24 ü gibi adet olmam lazim aslına bakarsan ms pko ve ülseratif kolit hastasıyım karin ağrımi kolite bağlarım hep baş dönmelerini ms e ama bu kasık ağrısı ne alaka 2 haftadr :D 2 sene önce bi gebelik yaşadım o zamanda sadece kasık ağrım ve kalbimde batma vardı şuan yine öyleyim geçen hafta test yaptım negatif çıktı ama hala geçmedi agrilarim :(

Canm ne zamandr deniyorsun bak bugün birşey okudum elbette bazı şeyler yapılmalı sağlık için ancak her duyduğumuzu da yapmayalım ben okuyorum insanlar öyle şeylerden medet umuyorlar ki.Bize bebeği verecek olan rabbim bkmadan usanmadan ona dua etmeliyiz onun bi bildiği ardr ben okudum bunu ve kendime umut doldurdum.Ne istiyorsak Alllahtan isteyelim gerekli kontrolleri yaptralim haaa hicbir problem yok sağlık açısından o zaman duamizda yada ibadetlerimizde bi problem var. Dua dua dua en güzel isteme şekli rabbimizden kendini sakın uzme bekle bekleyelim insanın inancı biyerse geriye hiçbirşey kalmaz :KK19:sana sevgilerimi ve dualarimi yolladim tanımıyorum ama dersimiz tasamiz bir
bir yılı geçti canım.benim yaşım 41 :( acelemiz bu yüzden.biz geç evlendik.hiç korunmadık.dr.a gittik hiç bir sorun yok.aşılama bile tutmadı.son çare tüp bebek.onun bile garantisi yok

Cok
bir yılı geçti canım.benim yaşım 41 :KK43: acelemiz bu yüzden.biz geç evlendik.hiç korunmadık.dr.a gittik hiç bir sorun yok.aşılama bile tutmadı.son çare tüp bebek.onun bile garantisi yok
Ozel olmayacaksa sorabilir miyim neden geç evlendiniz şunun için soruyorum bi zamandan snra çocuk olma olasılığı da azalıyor lakin olmiyor da değil benim halam 45 yaşında doğurdu vallahi kii boyle nice örnekler var eşimi annesi 48 yaşında doğurmuş:) olabilir umutsuz olma ne olur olanlar var 41 ise ne olmuş rahimler duruyor ve uzun zaman alır lakin olur inşallah

geç evlenmemizin öyle özel kayda değer bi nedeni yok.kısmet böyleymiş.yumurtlamamda da sorun yok 28 günde adet oluyorum.eşime de bakıldı hiç bir sorun yok çok şükür.ama olmuyor olmuyor :KK43: evlenmeden önce hemen hamile kalınır zannederdim.ablamla kardeşim korunurken kaldılar.ben böyle oldu işte.allahın var bi bildiğin diyoruz ama çokta istiyoruz.

geç evlenmemizin öyle özel kayda değer bi nedeni yok.kısmet böyleymiş.yumurtlamamda da sorun yok 28 günde adet oluyorum.eşime de bakıldı hiç bir sorun yok çok şükür.ama olmuyor olmuyor :KK43: evlenmeden önce hemen hamile kalınır zannederdim.ablamla kardeşim korunurken kaldılar.ben böyle oldu işte.allahın var bi bildiğin diyoruz ama çokta istiyoruz.
Valla bende oyle dusunenlerdendim hatta cevremdeki arkadaslarim 2. Ayda hamile kaldilar ama ben olamadım 2 aydr uğraşıyorum kontrole gidecem yani rutin bişey ama olmayinca olmuyor adetim duzenli değil benim erken oluyo ya da geç oluyo mesela bu ay 1 hafta geciktim hamileyim sandm amaaaa hicbisey yok :( yinede önümüzdeki adetimi sabrszlikla bekliicem belki yani belki olur inşallah

Back
X