en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Selam arkadaslar. Ben de su an ıcın gebelik istemiyorum. Ayın 1'in de olan ilişkiden sonra adetimi oldum. 12. güne denk geldi.. İdrar testi yaptım negatifti. Ultrasona girdim doktor bışey yok dedi ama yine de korkuyorum. Sizce tüm bunlara rağmen gebelik olabilir mi kan testi de yaptırmalı mıyım?

Emin ol hamile kalmak okadar kolay birşey değil tabikide olmaz yoktur .

Arkadaşlar merhaba daha önce burda iki kez sevincimide paylaştım iki kaybimida paylastim bekleyislerimi kavusmalarimi vs vs ve hala beklemedeyim 6aylik bebegimi dusureli3 ay oldu.ben yumurtladigini bebeğin yerlestiginide hissedenlerdenim..son adet tarihinin ilk tarihi 30 ağustos..ve ben 11 inde yumurtladigimi hissettim.9ve 10unda birer damla kan geldi..yumurtladigimi hissettigimden 2gun sonra simsiyah kahve gibi bi akıntı geldi afedersiniz bütün iç camasirim kirlenmisti.sonrada gelmedi hiç bişey.adetime daha epey var 9gun kadar.ama bikac belirtim var sizce nedir olasılığı varmı

Merhaba ;

Nisan ayından itibaren çocuk için çalışmaya başladık.. Ovilasyon testine göre geçen cuma ilişkiye girdik şuan adetime 11 gün var olarak görünüyor.. Az önce dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı :KK43: sizce erken mi davrandım? Bu saatten sonra pozitif çıkma olasılığı var mıdır?
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler..
hamilelik çıktımı o ay merak ettim aynı durumu şimdi bende yaşadım.

Arkadaslar benim adrtim bazen 26 gun bazen 30 gun bazen 33 gunde bir olur. En son 6 ocakta oldum. Simdide hafif bas donmem var. Midem yaniyor. Birde surei tuvalete gidiyorum. Ne zaman test yapsam dogru sonuc alirim. Birde kalp hastasiyim. Hamilelik onermiyor doktorum.

Arkadaslar benim adrtim bazen 26 gun bazen 30 gun bazen 33 gunde bir olur. En son 6 ocakta oldum. Simdide hafif bas donmem var. Midem yaniyor. Birde surei tuvalete gidiyorum. Ne zaman test yapsam dogru sonuc alirim. Birde kalp hastasiyim. Hamilelik onermiyor doktorum.
Ben adete 5 gün kala yaptım pozitifti. Ertesi gün kan tahlili verdim .. belirtilere takılma. Ben tüm gebelik belirtileri yaşadığım aylarda hamile olmadigimi gördüm. Bu son gebeliğimde ise hiç belirtim yoktu, açıkçası beklemiyordum o ay.. yine de test yaptım silik çizgiyi görünce inanamadım.. ve bir ay olmadı bebeğimi kucağıma aldim...

Ben adete 5 gün kala yaptım pozitifti. Ertesi gün kan tahlili verdim .. belirtilere takılma. Ben tüm gebelik belirtileri yaşadığım aylarda hamile olmadigimi gördüm. Bu son gebeliğimde ise hiç belirtim yoktu, açıkçası beklemiyordum o ay.. yine de test yaptım silik çizgiyi görünce inanamadım.. ve bir ay olmadı bebeğimi kucağıma aldim...
Allah anali babalo buyutsun canim. Test yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acaba

Allah anali babalo buyutsun canim. Test yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acaba
Sağol teşekkür ederim. 5 gün kala ucuz satılan testler pozitifti. Daha önceki gebelikte 4 gün kala öğrenmiştim. Dedgim gibi belirtileri boşver takılma.. sen şimdi kafana takarsan gebelik çıkmsada stressten adetin gecikebilir. Şüpheli ilişkiden 10.gün sonra test çıkıyor öyle hesapla erkenmi degilmi diye

Sağol teşekkür ederim. 5 gün kala ucuz satılan testler pozitifti. Daha önceki gebelikte 4 gün kala öğrenmiştim. Dedgim gibi belirtileri boşver takılma.. sen şimdi kafana takarsan gebelik çıkmsada stressten adetin gecikebilir. Şüpheli ilişkiden 10.gün sonra test çıkıyor öyle hesapla erkenmi degilmi diye
Ayin 23u. 10 gunu gecmis canim.

MErhaba Arkadaşlar;
Ben hem çift rahim hem de AMH 0,34 teşhisi koyulan bir hastayım. Adet SAT larım 21/24/26/28. Aşılama için Kasım 15 (adetin 3.günü) Menogon kullanmaya başladım. 2 gün de bir muayeneye gittim. Solda bir adet yumurta ve kist oluştu doktor ne kisti olduğunu demedi.sadece kendini yumurta zannediyor dedi. Sağ da ise 8 /9 mm olan 3 adet yumurta oluştu dedi. 21 Kasım da son muayenemi oldum ve kistim büyüdüğü için iğneyi bırakmam Prof. tarafından önerildi. Bir sonraki adetinde gel başlayacağız tekrar bu ara da kistin küçülür dendi. Ama ben o günden beri adet olmadım. 31 Kasım /15 Aralık arası tam 33 gün oldu ara ara sabah ilk idrar ile test yapıyorum ama negatif. Kistten dolayı mı adet olamıyorum acaba? Gebe miyim yoksa? Sağ ve sol kasığıma arada ağrı giriyor. Yardımınızı rica ederim.

Merhaba arkadaşlar. Bir önceki hamileliğimde hiç bir belirtim olmadı. Yerleşme kanaması da olmadı. Sadece keskin kasık ağrılarım vardı. O yüzden belirti kısmına cok kafanızı yormayin derim.

Benim asıl sorum geçen ay adet dönemimde çok ağrım olduğu için hap içmek zorunda kaldım. Tabi kesildi ve 3 gün az az geldi. Bu ay hatta bugün adet olmam lazım. Ama gelmedi. Sadece çok şiddetli olmayan kasık ağrım var. Normalde adetim kolay kolay tarihi değişmez. Acaba gecikme sebebi hap mi yoksa bebek mi bilemedim. Sizce?

Adetime 4 gün kala öylesine yaptım hamile değilim diyordum ama kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm şaşırdım tekrar Baska marka yaptım ondada çıkınca kan verdim 199 du

Adetime 4 gün kala öylesine yaptım hamile değilim diyordum ama kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm şaşırdım tekrar Baska marka yaptım ondada çıkınca kan verdim 199 du
Şanslisinz hayirli olsun . degerlerninz yuksek demekki yuksek olnxa hemen cikyo kimn dusuk 10gnde bile cikmiyo

Şanslisinz hayirli olsun . degerlerninz yuksek demekki yuksek olnxa hemen cikyo kimn dusuk 10gnde bile cikmiyo
Benimkiler ikizdi kese görmeye gittiğimizde sürprizle karşılaştık. İlk değer 199 iki gün sonra 550 oldu suphelenmistim ama olmaz diyordum. 21.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim meleklerimi

Benimkiler ikizdi kese görmeye gittiğimizde sürprizle karşılaştık. İlk değer 199 iki gün sonra 550 oldu suphelenmistim ama olmaz diyordum. 21.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim meleklerimi
:( cok uzuldm umarm baska aci yasamazsin
Enfeksiyon ne ile alakliydi

Back
X