- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
- Konu Sahibi theparadise
-
eğer 8nisanda regl başladıysa erken yumurtlama olabılır zaten yerleşirken adı üstünde bebek döllendıkten sonra yerlkeşiyo bence kan testi yaptır canm
arkadaslar bu yerleşme kanaması ne Zaman olur nasıl olur biri beni aydınlatsın lütfennnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaslar bu yerleşme kanaması ne Zaman olur nasıl olur biri beni aydınlatsın lütfennnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben bugunde ıdrar testı yaptım negatıf çıktı çöpe attım sonra aldım bı baktımm cok cok cok silik yani gölge gibi bir çizgi var pembe değil ama çizgi gibi yaaa ne dersiniz sizce olabilirmii ???
19nisanda catlatma iğnesi olmustum dün vericektm kan kandil diye vermedim gece dua edim bol bol cuma sabahı verim istedim ve az önce kan verdim geldim içimde ufacık bir umut yok çünkü hiç bi hamilelik belirtisi yasamıyromdahaönce 2 defa hamilelik yasadıgım için az çok belirtileri biliyorm ama önce yasadıgım hic bi belirti yok malesef kanıda boşa verdim koskoca sıfırı görünce dhada moralım bzulucak biliyorm ama ALLAHIM OL DERSE OLUR OL DE YARABBİM OLSUN saat 1 de alıcam sonucu telefnla ama korkuyorm sıfır duymaktan korkuyorm okdar kötü br duyguki gerci ocak ayında ben 12.gün kan testi yaptıgımda 0.48 cıkmıs ama gebeymısım bnde kandada gec cıkıyor malesef cok karısık
Canım sıkma canını herşey Allahtan.. Daha 7 aylık evlisin neden çatlatma iğnesi kullanıyosun?
19 nisanda çatlatma iğnemi vurdurmustm bugun sanırım tam 12 gun oluyor kan testini şimdi verdim saat 11 gibi çıkar dediler ama daha öncede dediğim gibi hiç içime doğmmuyor kendimi ümitlendirmemek için belkide hep yok diye alıstırdm olursa süpriz olsun bu ay benm tek yumurtam gelişmişti okuyrm herkesın 3 4 yumurtası gelişiyor tek yumurtayla tutması zor gibi ama mevlam bilir dün gece camiyede gittim allahım kabul etsin kanıda bu yuzden bugun verdim çok istiyorm ama olmadıgı içime doğuyor sabahtır dilimde tek bi kelime OL DE OLSUN YARABBİM diyorm
çatlatma iğnesinin 9. gününde dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. sanırım iğnenin etkisiyle pozitif çıktı. kesin sonuç için Anneler Gününü beklemekten başka çarem yok!
bi de hiç belirtim de yok zaten sabah acıkmaktan başka, ama zaten ben hep acıkırım ve hep açım.
bende çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapmıstım silik çıkmıştı bı kac un sonra negatıfı gordum ama ınsAllah senınkı pozıtıfdır canım
BENM regllerm duzensız yumurta tembellıgı oldugu için mecbur klomen kullanıyorm klomen sonundada ıgne mecburı kendı kendıne catlamıyormus sanırım ben ıstemedım bu tedavıyı ve bu 2.iğneydı ilkinde hamıle kalabılmıstım ben eger klomen kullanmazsam 3 ayda 4 ayda yumurta gelısmıyor malesef
Hımm anladım canım.. Daha yeni sayılır evliliğin , üzülme Allah'tan ümit kesilmez.. Hakkımızda hayırlısı olsunn..
Selamlar. Benim sat 2 nisan
yumurtlama dönemi 10-14. Günler birliktelik oldu.3 gün sonra bel ve kasık ağrısı olunca heralde yeni yumurtluyorum diyerek 17.gunu tekrar birliktelik oldu. Bu gün regl nin 23.gunu . Test yaptım ikinci cizgiyi çok silik gördüm ve kan testi yaptırdım değer 39 çıktı.Beni suşüpheye sevkeden bel ve kasık ağrısı oldu. Ayaklarım çok üşüyor birde.
goguslerde çok degisiklik yok şu an
Daha öncede kimyasal gebelik ve düşük olduğu için bel ağrısı korkutuyor değerde çok düşük o yüzden henüz sevinemiyorum hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?