En erken hamilelik belirtileri

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
adet gecikmesinden önce yaşadığınız belirtileri paylaşır mısınız?
 
Hamilelik belirtilerinin hepsi hemde adete 3 hafta kala basladi. Diger iki gebeligimde de hic belirtilerim yoktu. Belirtilere gorw hamilelik belirlenmez. Allah gonlune gore versin.
 
Hamilelik belirtilerinin hepsi hemde adete 3 hafta kala basladi. Diger iki gebeligimde de hic belirtilerim yoktu. Belirtilere gorw hamilelik belirlenmez. Allah gonlune gore versin.
yani aslında biz sabırsızla bebek isteidğimiz için her belirtiyi yaşıyoruz.. üç aydır düzenli olarak adet günüm yaklaştıkca belirtilerin hepsini yaşıyordumm... sonuc hayal kırıklığı.. bu ay da 4 gün var bata hiç bi belirtim yokkk.. anlamadım bişeyy
 
Oncelikle dusunmek yok. Eger aklinda surekli hamilemiyim ?? Sorusuna yanit ararsan. Vucudunda hep bi degisiklik farkedersin.o yuzden aklina takmamaya calis.Allah gonlune gore versin :) takmadigin ayda hamile kalicaksin:) bi kiz demisti dersin :)hatta bunu birtek ben degil bir cok kisi diyor :)
 
çok haklısın canım çokk daa... ben gün içinde unutuyorum sanki üstünden günler geçmiş aa 4 gün kaldı demi oluyorum olmadıysa bian önce olayımda stres bitsin diyorum.. beklemek çok kötüü.. gerçi buurda birçok arkadasa sahit olup onlarla sevinip üzülmek.... çok farklı bi yer burası o yüzden..
 
Sende kendine gore haklisin cnm :) ama hakkimizda hep hayirlisini nasip etsin Rabbim :)
 

Keşke düşünmemek mümkün olsa her ay vücudumu dinliyorum sürekli herseyde acaba hamile miyim diye umut ediyorum dediğin gibi düşünmemek en iyisi ama zor
 
Kızlar bende 6 ay önce kürtaj olmuştum. 3 ay korun dedi doktor 3 ay sonra çalışmalara başladık. İlk ay olmadı 2. Ay ovulasyon testi kullandım o ayda olmadı çok moreli bozuldu kafaya çok taktığım için olmadığını düşündüm sonra 3. Ay hiç bişe yapmadım günleri takip etmedim eşimle istediğim zaman istediğim için birlikte oldum ve çok rahattık ve o ay hamile kaldım şimdi 6 haftalık gebeliğim var. Gerçekten hiç düşünmeyeceksin onu anladım yani muhakkak akla geliyo da he bi de o süre zarfında kafama takmamak için bu gruba bile girmedim :)
 
Çok doğru:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…