En erken kaçıncı hafta

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Kızlar merhaba 10 haftadayım en erken kaçıncı haftada cinsiyet belli olur?
.
Bazı doktorlar 40 günlük iken cinsiyeti tahmin ediyormuş işinde tecrübeli olan doktorlardan kastım. Halamın oğlu 40 günlük iken doktor erkek demiş halam 16 haftada gidince erkek demiş. Erkek olarak geldi dünyaya kuzenim. Doktora sormuş nasıl diye. Bebeğin bel kemik yapısından anladım demiş. Sizlerin yorumu nedir

12 haftada nub a göre bi tahmin yapıyorlar ama kesin bir şey söyleyen çok yok sanırım. Benim doktorum garanticiydi 12 haftada daha erken dedi 16 haftada söyledi kesin olarak hemde gördük.

12 haftada nub a göre bi tahmin yapıyorlar ama kesin bir şey söyleyen çok yok sanırım. Benim doktorum garanticiydi 12 haftada daha erken dedi 16 haftada söyledi kesin olarak hemde gördük.
Peki 12 haftada tahmini neydi. Sizin cinsiyeti öğrenene kadar hissiniz ne yönde oldu 😊🥰

Peki 12 haftada tahmini neydi. Sizin cinsiyeti öğrenene kadar hissiniz ne yönde oldu 😊🥰
12 haftada tahmin etmedi bile hiç bi bilgi vermedi. Ben erkek hissediyordum hep bide normalde ekşide severim tatlı da severim ama canım hep tatlı istedi arada ekşi istedi ama yeme düşüncesi midemi bulandırıyodu biraz tiksinmiştim ekşiden

Back
X