En erken ne zaman ogrendiniz?💐

Canım kişiden kişiye değişmesinin sebebi döllenme zamanıdır kiminin erken kiminin geç herkeste aynı değerler olmaz ki
Bende yazdıklarınızla en erken ne kadar süre önce öğrenilebilir bunu anlamaya çalışıyorum. Ben 24 nisanda düşük yaşadım. Reglimden 1 gün sonra öğrenmiştim.

Merhaba gebeliginizi en erken ne zaman öğrendiniz? (Bat'tan kac gun once gibi de dusunebiliriz)
Ben 5 gun kala evde silik cizgi, 4 gun kala beta 40 ile öğrendim
Goguslerim acimaya baslayinca hayatimda ilk kez olmustu test yapmıştım. Hep merak ederdim soyleyenlerden gogus acisini ilk kez deneyimledim.
Allah isteyen herkese nasip etsin, gebelere de saglikla bebeklerine kavusmayi nasip etsin inşallah

Sizde evde erken ogrenmissiniz. Güzel dilekleriniz için kocaman bir Amin diyorum

2 gün kalaya kadar beklemeni tavsiye ederim. Benim 4 gün kala kanda bile negatifti çünkü. İnşallah hamilesindir
Ciddi misiniz? 4 gün kala kanda negatif çok şaşırdım. Farkli bir problemden dolayi ilac tedavisine başlamam gerekiyor gebelik yoksa ondan aslında erken yapmak durumunda kaldım. Peki ne zaman kanda kac ile öğrendiniz? İnşallah isteyen hepimiz hamileyizdir umarım

Aslında merak ettiğim buydu. Bata 1 hafta kala öğrenen varmiydi diye. Sizden öğrenmiş olduk
Canım erken gebelik testinde aşırı silik öğrendi anlam hayalet gibi bir çizgi vardı testin gölgesi mi gebelik mi bilemedik. Acilden kan verdi hemen. 34 çıktı beta. Siz test yaptınız mı?

Canım erken gebelik testinde aşırı silik öğrendi anlam hayalet gibi bir çizgi vardı testin gölgesi mi gebelik mi bilemedik. Acilden kan verdi hemen. 34 çıktı beta. Siz test yaptınız mı?
Benim durumlar karışık. Nisanda düşük yaptım. Reglim 1 gün gecikince evde kaset testle öğrendim. Arefe günüydü. O gece çok şiddetli bel ağrım oldu. Ramazan bayramının ilk günü acile gittim. Ikinci gecikme günümde hastanede kan testi yaptırdım. Bize bayram hediyesi sanmıştık ancak nisan ayında düşük yaşadım. Tekrar deniyoruz bakalim

Kanamanız oldu mu? Benimde iki gündür belim ve karnım çok kötü ağrıyor.

Evet 4 gün kala kan testim 1 çıkmıştı. Regl günü kan verdim 84 çıktı. Hem de yumurtlama tarihimi biliyordum. O yüzden en azından yumurtlama üstünden 12 gün geçmiş olması lazım. Benim tavsiyem aciliyet durumuna göre değişir tabi ama regl olduktan sonra ilacına başlaman. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…