Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün kala kan vermiştim ben düşük bir değerle öğrendimMerhaba gebeliginizi en erken ne zaman öğrendiniz? (Bat'tan kac gun once gibi de dusunebiliriz)
Kaç ile öğrenmistiniz?İki gün kala kan vermiştim ben düşük bir değerle öğrendim![]()
Battan 5 gün önce öğrendimMerhaba gebeliginizi en erken ne zaman öğrendiniz? (Bat'tan kac gun once gibi de dusunebiliriz)
Kac ile öğrenmistiniz?Battan 5 gün önce öğrendim![]()
Ben çok düşük bir değerle öğrendim 18.26 ileKac ile öğrenmistiniz?![]()
2 gün kala 13’tü bat günü 25 çıkmıştıKaç ile öğrenmistiniz?
5 gün idrar testi ile 4 gün kala kanda 12 ile öğrendimMerhaba gebeliginizi en erken ne zaman öğrendiniz? (Bat'tan kac gun once gibi de dusunebiliriz)
4 gün kala 25 çıktıMerhaba gebeliginizi en erken ne zaman öğrendiniz? (Bat'tan kac gun once gibi de dusunebiliriz)
Bata 3 gün kala öğrendim 184dü betamMerhaba gebeliginizi en erken ne zaman öğrendiniz? (Bat'tan kac gun once gibi de dusunebiliriz)
Ben çok düşük bir değerle öğrendim 18.26 ile![]()
Ne kadar çok farkediyormus bakın mesajlarınızdan bunu anlıyoruzBata 3 gün kala öğrendim 184dü betam![]()
Konuyu takip etmek için yazıyorum, bende merak ediyorum![]()
Aslında merak ettiğim buydu. Bata 1 hafta kala öğrenen varmiydi diye. Sizden öğrenmiş oldukCanım ben bat günü 153 ile öğrendim. Ablam bat gününe 1 hafta falan kala 34 ile öğrenmişti.