Maske Tarifleri en etkili maske ve püf noktası

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

dexterrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
456
21
0
İzmir
kızlar cilt bakım ürünlerine para vermeyin bunu deneyin. bikaç kaşık süzme yoğurdun içine 1 çay kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı bal ve kaynattığınız bir tutam kekik suyundan birkaç damla ekleyip karıştırın yüzünüze sürün ve yarım saat bekleyin ilkinde sonucu göreceksiniz..ayrıca kekik suyu tonik olarak kullanılabilir dezenfekte özelliği vardır.. güneşten koyulaşmış cilt rengini biraz açmak için de mercimek unu ve yogurdu karıştırıp yarım saat beklettikten sonra masaj yaparak peeling yapıyormuş gibi yıkayın haftada bir yaparsanız sonuç alırsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar cilt bakım ürünlerine para vermeyin bunu deneyin. bikaç kaşık süzme yoğurdun içine 1 çay kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı bal ve kaynattığınız bir tutam kekik suyundan birkaç damla ekleyip karıştırın yüzünüze sürün ve yarım saat bekleyin ilkinde sonucu göreceksiniz..ayrıca kekik suyu tonik olarak kullanılabilir dezenfekte özelliği vardır.. güneşten koyulaşmış cilt rengini biraz açmak için de mercimek unu ve yogurdu karıştırıp yarım saat beklettikten sonra masaj yaparak peeling yapıyormuş gibi yıkayın haftada bir yaparsanız sonuç alırsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canım özel msj gönderemediğimden buradan yazıyorum kusura bakma ben bir arkadaşın ayakkabısını begendim çok takas yapmıyo nakit de veremiceğim için alamadım bişey satarsam onu alıcam o yüzden şuan takas yapamıyorum alırsan büyük bi indirim yaparım

Back