- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi denizmasali
Adetim 10 gün geçtiğinde testimde varla yok arası silik çizgi gördüm kan verdim negatifti 2 gün sonra yine test yaptm çizgi belirginleşmişti, kan verdim 40 çıkmıştı bthcg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki baya ilginç olmuşAdetim 10 gün geçtiğinde testimde varla yok arası silik çizgi gördüm kan verdim negatifti 2 gün sonra yine test yaptm çizgi belirginleşmişti, kan verdim 40 çıkmıştı bthcg
Olabilir benceGöğüslerim adet olmadan önce de hassaslaşır ve ağrır ama bu sefer daha fazla ve uçları çok acıyo ve kocaman oldu, kasıklarımda batmalar oluyo, yorgunluk ve ani uyku basması vs.
2 gün içinde belli olur ama test negatif olduğu için umudum kalmadıOlabilir bence
Adetim gecikti, ama 25 gün negatif çıkan testten sonra bir daha bakmadım. Bu ay başında sigara bıraktırma ilacı kullandım 8 gün kadar, onun yaygın yan etkilerinde adet düzensizliği varmış ondan heralde diyorumBence biraz daha beklemelisin belirtilerin neler
O da olabilirAdetim gecikti, ama 25 gün negatif çıkan testten sonra bir daha bakmadım. Bu ay başında sigara bıraktırma ilacı kullandım 8 gün kadar, onun yaygın yan etkilerinde adet düzensizliği varmış ondan heralde diyorumgöğüs uçlarım çok acıyor ve çok büyük uçları, adet geciktiği için bu kadar acılı olabilir mi?
Adetim gecikti, ama 25 gün negatif çıkan testten sonra bir daha bakmadım. Bu ay başında sigara bıraktırma ilacı kullandım 8 gün kadar, onun yaygın yan etkilerinde adet düzensizliği varmış ondan heralde diyorumgöğüs uçlarım çok acıyor ve çok büyük uçları, adet geciktiği için bu kadar acılı olabilir mi?
Ben de aynı etkileri yaşıyorum ve hala regl olmadım. Kan sonucu da negatif çıktı anlamadım bu işiGöğüslerim adet olmadan önce de hassaslaşır ve ağrır ama bu sefer daha fazla ve uçları çok acıyo ve kocaman oldu, kasıklarımda batmalar oluyo, yorgunluk ve ani uyku basması vs.
Merhaba bende bugün 2 kez erken gebelik testi yaptım 3 gün var öğlende yaptığımda silik çizgi çıktı biraz önce yaptığım da silik bile yok hangisi geçerliAdetim 10 gün geçtiğinde testimde varla yok arası silik çizgi gördüm kan verdim negatifti 2 gün sonra yine test yaptm çizgi belirginleşmişti, kan verdim 40 çıkmıştı bthcg
Sabah 1 tane daha yap canım elinde test varsaMerhaba bende bugün 2 kez erken gebelik testi yaptım 3 gün var öğlende yaptığımda silik çizgi çıktı biraz önce yaptığım da silik bile yok hangisi geçerli![]()
Teşekkür ederim sabah yine deneyeceğim sanırım bu testi idrarda çok beklettim çünkü bulanık oldu gösterge alanıSabah 1 tane daha yap canım elinde test varsa
İlk idrarla yaptığından daha net sonuç alırsn
İnşaAllah vardır canım benimTeşekkür ederim sabah yine deneyeceğim sanırım bu testi idrarda çok beklettim çünkü bulanık oldu gösterge alanı![]()
Tabi kide etiketlerim şimdi teste tekrar baktım beyaz ışıkta banyomda sarı ışık vardı beyaz ışıkta silik çizgi gözüküyor iki testide atsam bakabilir misinizİnşaAllah vardır canım benim
Sabah benide etiketle olurmu merak ettim
Naptın canımBu biraz önce yaptığım
Kan verdim canım kanda çıktı beta 24 küsür çıktı haftaya tekrar çağırdı dr bakalım gidicem yükselmesi gerekmiş değerleriminNaptın canımyeni gördüm bu mesajını
Burda var görünüyor
Hayırlı olsun canımKan verdim canım kanda çıktı beta 24 küsür çıktı haftaya tekrar çağırdı dr bakalım gidicem yükselmesi gerekmiş değerlerimin
Amin inşallahhhh isteyen herkese bebiş versin AllahımHayırlı olsun canımRabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Ben 10 gün gecikmeli olarak regl oldum, sende durum neBen de aynı etkileri yaşıyorum ve hala regl olmadım. Kan sonucu da negatif çıktı anlamadım bu işiSenin sonucun belli oldu mu?