En güvenilir gebelik testi

Valla artı Med den uzak dur özellikle benim adedtim 9 gün gecikti iki tane artimed yaptım pozitif ikide Kaset test yaptım negatif çıktı üç gün önce kan verdim negatif çıktı hala bi sonuca ulaşamadım gecikmem devam ediyor.benim bildiğim en iyilerden prodoctor erken gebelik testi ve awox iyi diyorlar

Awox asssssla yalancı çizgi çıkarmıyor diğerleri gibi umut verip yanıltmıyor ama her eczanede bulunmuyor ben bulduysam mutlaka 2 3 tane alıp stok yapıyorum zaten cok pahalı değil 60 70 tl gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Valla artı Med den uzak dur özellikle benim adedtim 9 gün gecikti iki tane artimed yaptım pozitif ikide Kaset test yaptım negatif çıktı üç gün önce kan verdim negatif çıktı hala bi sonuca ulaşamadım gecikmem devam ediyor.benim bildiğim en iyilerden prodoctor erken gebelik testi ve awox iyi diyorlar
Prodoctor yaptım ama emin değilim

Eklentiler

• IMG_2795.webp
    IMG_2795.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 83
Ben de bebeğimi prodoctor ile çok çok silikken öğrenmiştim. Pembe alt tonlu mu çıkan çizgi, yoksa gri tonlu. Gri tonluysa kuruma çizgisi de olabilir diyorlar. İnşallah gönlünüze göre olur 🥰🌿
Pembe tam olarak ama buraya yükleyince rengi farklı görünüyor

IMG-20250805-WA0000.webp
Bende simdi yaptim hemen bole cikti yaniltabiliyormu testler

Back
X