Çok net cikmis canım yüksek ihtimalle vardır bence kan ver yüzde 99 doğru sonuc alırsınEki Görüntüle 3626327 Bende simdi yaptim hemen bole cikti yaniltabiliyormu testler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net cikmis canım yüksek ihtimalle vardır bence kan ver yüzde 99 doğru sonuc alırsınEki Görüntüle 3626327 Bende simdi yaptim hemen bole cikti yaniltabiliyormu testler
Tamam canimÇok net cikmis canım yüksek ihtimalle vardır bence kan ver yüzde 99 doğru sonuc alırsın
Kaç gün gecikince yaptınız bu testiEki Görüntüle 3626327 Bende simdi yaptim hemen bole cikti yaniltabiliyormu testler
6 gün geçtiKaç gün gecikince yaptınız bu testi
Kızlaaaaar kan vermeye gidemedim ama avox testi aldım bugün adet olmayıncaAdetimin geçmesini bekliyorum perşembe günü vericem inşallah vardır ya![]()
Gözünüz aydınKızlaaaaar kan vermeye gidemedim ama avox testi aldım bugün adet olmayınca
Amin inşallah teşekkür ederimGözünüz aydınsağlıkla gelsin
![]()
Merhaba bende bugün üç ayrı test yaptım hepsi çift çizgi çıktı hepsiniz bozuk olma ihtimali olmaz değil mi adetim bir gün geciktiKızlar en güvenli gebelik testi hangisi kaset olarak
ay ne güzel hamilesinn canım hayırlı olsunnKızlaaaaar kan vermeye gidemedim ama avox testi aldım bugün adet olmayınca
Gebelik var mıBariz var, isterseniz kan verin. Sabredebilirseniz koyulaşma bekleyin. Hayırlı olsun![]()
Var gibi görünüyorGebelik var mı
Eki Görüntüle 3626214
Bu da benim regle 3 kala başlayan, 10 günlük sürecim. İnşallah sağlıkla gelirletestleri kaç gün arayla yaptınız acaba
Testleri kaçgün arayla yaptınız acabaEki Görüntüle 3626214
Bu da benim regle 3 kala başlayan, 10 günlük sürecim. İnşallah sağlıkla gelirler![]()
2-3 günde bir diyebilirim, net hatırlamıyorumTestleri kaçgün arayla yaptınız acaba