En güvenli ped

Hayatımda okuduğum en saçma metinlerde top 10'e oynar bu

Son düzenleme:
Yıllar evvel de Danone için aynısını yaptılar Fransızlar Türk bebelerini gerizekalı yapıyormuş diye. Firma ne yazılar yayınladı gerçek değil diye ama cıks inandıramadı. Yoğurt ve süt almadı millet, daninolardan yürüyüp gidiyor işte firma...

Türkler çok çalışkan zeki, bir de ecdadımız Osmanlı olunca tüm dünya bizden korkup böyle şeylere başvuruyor. Ya sen böyle haberleri bile gavurun icadı internetten akıllı telefondan bilgisayarlardan yay ama orkid alma. Türk kafası diye bir şey var.

allahın verecegı varsa olur. orkidi neredeyse 16 yıl kullandım
bebek düşündüm 3. deneme de allah nasip etti
karalama kampanyalarına devam..

A markası B markası ne farkeder? Kısırlık yapması mantık dahilinde değil. Pişik yapmayan, tahriş etmeyen, rahatsız etmeyen herhangi marka kullanabilirsin.

Hayatımda bu kadar sürrealist bir eser daha görmedim

Benim aklım almıyor

Bir insan bir ped'in - diğer bir adıyla cansız bir varlığın, nesnenin - "kısır ol" diye rahime fısıldadığını hayal edebilir?

Hadi diyelim hayal gücü çok yüksek, bunun gerçekliğine nasıl inanabilir

Gerçek olmasın bu ya, inanan yok deyin bunlara artık

hiçbi şeye şaşırmısyorum. geçen nette gördüm; x marka bardakların üzerine hdp logosu koymuslar photospla
bak photoshop dıyorum o kadar bellı kı.. mılletın yaptıgı yorumları okudum şaka resmen!!
şok oldum mu peki? hayır! şuan ki sistemden de bellı oldugu üzere
ortada zaten mılletın zeka sevıyesi
misal ben şuan bı fotonun üzerine bişiler yazıp nete yayabılırım ve buna ınanan mılyonlar cıkar!! allah akıl fikir ihsan etsin dıyorum sadece!!!

Son düzenleme:

Belki içine toz halinde kısırlık ilacı enjekte ediyorlardır

Bakalım burada şunu yapıyor, bunu yapıyor diye iddia edilen markalar ne zaman hakkınızda dava açacak?
Hanımlar burada bu tip iddialarda marka adı vermeyin dava açıyorlar, hiç mi okumadınız nette? Büyük bir asitli içecek firması içeriğinde böcek vb var iddiaları karşısında bu iddiayı ortaya atan, internet aracılığıyla yayan herkese dava açtı, aynı şekilde yine bilindik bir markanın süt ürünleri hakkında da bebekler üzerinde sağlık sorunu yaratıyor iddiaları ayyuka çıkınca firma dava açtı.

Biz dahi üyelerin bu tip konuları siteye taşıması yüzünden gönderilen tekzibi yayınlamak zorunda kalmıştık, rica ediyorum paylaşımlarınızın yasal sorunlar açıp açmayacağını düşünüp öyle paylaşın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…