Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriEn güzel cilt temizleme jeli/ürünü?
Evet kullanan,memnun kalan, kesinlikle onermezsem olmaz dediğiniz ürünler neler? Cildim karma ve hassas, beyaz tenliyim. Günlük kullanıma uygun mükemmel bir ürün arayisindayim
Evet kullanan,memnun kalan, kesinlikle onermezsem olmaz dediğiniz ürünler neler? Cildim karma ve hassas, beyaz tenliyim. Günlük kullanıma uygun mükemmel bir ürün arayisindayim
Babe bayisi olan dermkozmetik eczanelerinden bulabilirsiniz. Bebe sampuanlari kesinlikle tavsiye etmem çünkü bebe sampuanlarinin icerisindeki maddeler yetişkin bir cildin temizligini sağlayacak etken maddeler icermez ve zamanla cildin ph nı bozmaya da sebep olabiliyor...
Babe bayisi olan dermkozmetik eczanelerinden bulabilirsiniz. Bebe sampuanlari kesinlikle tavsiye etmem çünkü bebe sampuanlarinin icerisindeki maddeler yetişkin bir cildin temizligini sağlayacak etken maddeler icermez ve zamanla cildin ph nı bozmaya da sebep olabiliyor...
Bence la roche posay markasını araştırmalısın. Markanın tün ürünleri hassas ciltler için ve içeriği oldukça temiz ürünler. Sitesinden bakarsan kendi cilt tipine uygun olanı bulabilirsin. Ben yaklaşık 6senedir effaclar jelini kullanıyorum. Vazgeçemediğim tek ürün kendisi.