en güzel doğumgünü hediyem :))))

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
6 kasım 2008 perşembe saat 07.20 dünyanın en güzel doğumgünü hediyesini,adaşım olan ebe öptürdü bana.daha büyük bir mutluluk yaşamadım,daha güzel bir doğumgünü hediyesi almadım hayatım boyunca...bebeğim sürprizlerin en büyüğünü ve en güzelini yaptı bize,tam 20 gün erken geldi,meğer benim doğumgünümde gelmek istemiş..:D iyiki istemiş,iyiki de gelmiş,iyi ki doğmuş,iyiki doğmuşum..Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu :Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşım maşallahhh!!Çok tatlı bir doğumgünü hediyesi almışsın:)Rabbim uzun ömür versin işallah!Darısı bizlerin başına:)

Allah analı babalı büyütsün maşallah kızımız pekte tatlı Şeniz:nazar:

güleycim Allah sağlıklı ve kolay doğum versin..az kalmış seninde :)) heyecan doruktadır şimdi :) oğluşunu kucağına aldığın an dünyalar senin olucak,herşey senin gözünde değersiz kalıcak :))) bu minncık şeyler bizi kendilerine köle yapıyor :D Allah herkesin evladına iyi yazılar yazsın,şansları güzel olsun..
günicencim Allah kavuştursun..
ve ikinizede teşekkürler :))

cok guzel bir dogum günü hediyesi allah nazarlardan saklasın hayırlı evlat olur inş.

vaaaaaaaw süper denk gelmiş bak ne kadar şanslı bir bebek annesi ile aynı gün doğmuşş umarım bu şansı ömrü boyunca yanında olsun tebrik ederim seni ve eşini çok tatlı bir bebek ömrü uzun ve sağlıklı olsun

tebrik ederim..
ne guzel bi hediye almissin..
allah anali babali buyutsun

AY ne güzel aynı gun dogmak... Rabbim bahtını güzel yapsın size bagıslasın ınsallah beebgınızı

ay süperrrr bi dogum günü hediyesi olmus :) ayarlasan olmaz cok sevindim
allah analai babali büyütmeyi nasip etsin
saglik mutluluk ve huzur diliyorum size

allah analı babalı büyütsün canım,gerçekten çok hoş bi hediye,bundan sonra hatta ömrün boyunca sana gelen hediyeleri beyenmezsin artık :)))))))

allah analı babalı büyütsün canım,gerçekten çok hoş bi hediye,bundan sonra hatta ömrün boyunca sana gelen hediyeleri beyenmezsin artık :)))))))

amin cnm :Saruboceq: kızım kadar güzel olmasalarda bütün hediyeler güzeldir bence,veren kişi sevgiyle verdiği sürece :1rolleyes:
Allah senide en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuştursun :Saruboceq::emir_bebek:

Back
X