Anket En Güzel Dudaklı Ünlüyü Seçelim:)

sizce en güzel dudaklara sahip ünlü hangisi??

• jessica biel

OY: 5 2,7%
  • adriana lima

OY: 24 12,9%
  • jessica alba

OY: 16 8,6%
  • megan fox

OY: 12 6,5%
  • monica belluci

OY: 13 7,0%
  • doutzen kroes

OY: 22 11,8%
  • scarlet johanson

OY: 28 15,1%
  • aiswarya rai

OY: 14 7,5%
  • angelina jolie

OY: 52 28,0%

• Ankete Katılan
    186

minik06

A Lot Like LOVE...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
8.022
2
356
Çek Cumhuriyeti
JESSıCA ALBA

MEGAN FOX

SCARLET JOHANSON

DOUTZEN KROES

MONıCA BELLUCı

JESSıCA BıEL

ADRıANA LıMA

AıSWARYA RAı

ANGELıNA JOLıE

sizce hangisihihoyyyt

Son düzenleme:
doutzen ve monıcca kesınlıkle ! ıkısının dudak yapısı benzıyor bırı sarışın bırı esmer ıksııde bayıldıgım kadınlar arasında! kesınlıkle ıkısı ...

adriana lima
monica belluci maşallah boshayallersmile

aynennboshayallersmile kadın kaç yaşına gelmiş ama maşallahı varr

doutzen ve monıcca kesınlıkle ! ıkısının dudak yapısı benzıyor bırı sarışın bırı esmer ıksııde bayıldıgım kadınlar arasında! kesınlıkle ıkısı ...

evet gerçektende benziyor ama doutzenin ki sanki estetik gibi duruyoCADIARZU banamı öle geldi acabaCADIARZU

dıger adaylar ıcın de yorum yapam dedım sempatiksalakcinni jesıca abla guzel ama fızıgı yuzunden daha guzel bence...megan foxa hayranım zaten ama onun gozlerı bence en ıyı yerı...scarletı bır ben sevemedım bana almanları andırıyor tobe ama domuz suratlı gbı gelıyor bana mafoldumben heryerı yusyuvarlacık bundan ıtıcı gelıyor kadın dedıgının heryerı yapma gbı olmamalı bır yerı sıvrı ne bılım egrı olmalı kı karekterıstık dursun doutzen ıle monıcca zaten laf denmıcek kadar varlar ıkısıde en begendıgım kadınlardandır..dogal ,hem sexı hem masumlar en ıyı dudaklar onlarda...jesıca bıel yıne fızıgını begenır çekıcı bulurum ..ama sadece okadar...adrıana lıma fızık kurallarını altust edecek şekılde tenıne hayran oldugum bır kadın..butunuyle guzel ama bana diş yapısı yuzunden zaman zaman aptal gorunuyor yanı gulmese ıyı olur..aısvvarya da hıntlı eşsiz guzellerımızden ama dudakları degıl gozlerı gorkemlı...ve son olarak brangelına ,sexapalıtesı yuksek cezbedıcı bır kadın ama dudaklarından sıkıldım..öp öp bıtmez dıye düşündugum için onu lısteme alamıyorum -tatlicadiarzu-

doutzen ve monıcca yanı

Aiswarya Rai dedimmm çok şeker yaa. dudakları da biçimli ve normal ölçülerde süprizzzzz

ben hepsinide beğeniyorum ya:kedi: sadece meganın cildi çok kötü geliyo çok bozuk bi cildi var onun dışında gözleri süper gerçektennboshayallersmile

jessica alba

aiswarya rai ikisindinde dudak yapisi cok begendim dogal

dogal olmayyanlar belli:

jessica biel

megan fox ama güzel buldugum kadinlardan biri

ve dutzen kroes güzel ama aysun kayaci gibi üst dudaga sisirlilmis gibi duruyor

evet doutzenin slikon olduğu çok belliiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…