En Güzel Hediyem'e

kardanmadam

Kardanadam'ın Hatunu.
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
867
73
53
İstanbul
Selam kızlar..
Haftaya nişanlımın doğum günü var ve 2 gün sonra nikahımız.
Ben düğün telaşından hiç bişey düşünemedim, ayarlayamadım malesef.
Hazırlık sürecimiz oldukça yoğun ve stresli geçti. Allah'a şükür bitmek üzere..
Şimdi özel bişeyler hazırlamak istiyorum onun için.
Kafam o kadar dolu ki neyi nasıl yaparım bilemedim hemen buraya koştum.
Fikirlerinizi bekliyorum. :16:

Son düzenleme:
alcağın hediye belli mi gerçi hediye yi kolaylıkla seçebilirsin .. bi cafe ayarla oraya götür canım ordaki bi garsonla baştan konuş sevdiğiniz müzik çalınsın o arada pasta gelsin fln güzel bişeyler olabilir.. ev ortamı olsaydı daha farklı bişeyler yapardın mesela ben kendi yaptığımı soleyeyim mumlar aldım ve kalp şeklinde mumları sıraladım kalpli bi pasta aldım odamızı süsledim güsel bi akşam geçirdik sohbet ettiik bunun gibi bişeyler olabilir şuan aklıma gelenler bunlar

alcağın hediye belli mi gerçi hediye yi kolaylıkla seçebilirsin .. bi cafe ayarla oraya götür canım ordaki bi garsonla baştan konuş sevdiğiniz müzik çalınsın o arada pasta gelsin fln güzel bişeyler olabilir.. ev ortamı olsaydı daha farklı bişeyler yapardın mesela ben kendi yaptığımı soleyeyim mumlar aldım ve kalp şeklinde mumları sıraladım kalpli bi pasta aldım odamızı süsledim güsel bi akşam geçirdik sohbet ettiik bunun gibi bişeyler olabilir şuan aklıma gelenler bunlar

Teşekkür ederim canım cevabın için. :16:
Pasta yapmak istiyorum kendi ellerimle. :17:
Bi albüm almayı düşündüm.
Arkadaş oldugumuz dönemdeki bi fotoğraf, sevgili oldugumuz dönemdeki fotograflardan, söz, nişan olarak gidicek.. Fotoğraflardan sonra davetiyemiz ve yazdığım bi yazıyı sıkıştırıcam arasına.
Aklıma başka bişey gelmedi şuan için.
:31:

biz sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz.sevgililer gününde yapmak istediğim şeyi son anda iptal etmek zorunda kalmıştım.

o gün sabah işe giderken deli gibi düşünüyorum bişey yapmalıyım diye.ama ne?
son anda aklıma bişey geldi.iş yerine gittiğim gibi onun bulunduğu şehirde palyaço araştırdım.telefonla görüştüm ve durumu anlattım.bir palyaço ayarladık.palyaço parasından artı olarakda biraz daha fazla para havale yaptım hesaplarına ve bir buket çiçek almalarını istedim.

onlarda sağolsunlar eksiksiz yapmışlar.birde isminin harfleri kadar balon hazırlamışlar.ofisine gidip eline bir tane toplu iğne vermiş palyaço. x bey palonları patatırmısınız demiş.her balondan isminin bir harfi ve son olarakta seni seviyorum yazısı düşmüş balondan.bir bukette çok güzel hazırlanmış çiçek vermişler.

değişikti güzeldi.....belki fikir olabilir size.

mutluluklar....

biz sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz.sevgililer gününde yapmak istediğim şeyi son anda iptal etmek zorunda kalmıştım.

son anda aklıma bişey geldi.iş yerine gittiğim gibi onun bulunduğu şehirde palyaço araştırdım.telefonla görüştüm ve durumu anlattım.bir palyaço ayarladık.palyaço parasından artı olarakda biraz daha fazla para havale yaptım hesaplarına ve bir buket çiçek almalarını istedim.

onlarda sağolsunlar eksiksiz yapmışlar.birde isminin harfleri kadar balon hazırlamışlar.ofisine gidip eline bir tane toplu iğne vermiş palyaço. x bey palonları patatırmısınız demiş.her balondan isminin bir harfi ve son olarakta seni seviyorum yazısı düşmüş balondan.bir bukette çok güzel hazırlanmış çiçek vermişler.

mutluluklar....
Bu bana yapılsa kafam tavana çarpar sanırım. :9:
Çok çok çok yaratıcı :46:
Malesef nikah için işe gitmiyo şuan. Sürekli bişeylere koşturuyo. Bu imkansız sanırım. :26:

Teşekkür ederim, aşkınız daim olsun.
:16:

mutluluklar....

Bunu hangi şehirde yaptınız? İstanbuldaysa hemen ne olur numaralarını bende istiyorum..

ama tabi biz ayrı şehirlerdeyiz o yüzden yapabileceklerim biraz daha sınırlı.

bir gece oturup kalıplardan şekilli bisküvi yaptım.her bisküviyi tek tek folyoyla sardım.hepsinide renkli rafyayla bağladım.herbirinin üzerine tek tek not yazıp sıkıştırdım.

seni seviyorum,herşeyimsin... gibi.kargoyla ofisine gönderdim.

bir kerede portakallı kek yapmaya karar verdim.nil karaibrahimgilim kek diye bir şarkısı var.hoş eğlenceli bir şarkı.

mutfağı renkli şylerle süsledim.saçıma falanda renkli kudele bağladım:) keki yaparken hem karıştırdım hemde nil in kek şarkısını söyleyerek ablama kameraya çektirdim.sonra onu cd ye aktarıp kekin üzerine koyarak kargoladım.hem benim klibimi izledi hemde keki yedi:)

dediğim gibi biz uzağız belki size fikir olmasada sevgilisi,nişanlısı uzakta olanlara fikir olabilir.

Bu bana yapılsa kafam tavana çarpar sanırım. :9:
Çok çok çok yaratıcı :46:
Malesef nikah için işe gitmiyo şuan. Sürekli bişeylere koşturuyo. Bu imkansız sanırım. :26:

Teşekkür ederim, aşkınız daim olsun.
:16:

sevgiliminde kafası tavana vurmuş zaten.aradığında ilk cümlesi aşkım delisin sen yaaa:) olmuştu.

teşekkür ederim.sizinki de daim olsun.mutluluklar...

ama tabi biz ayrı şehirlerdeyiz o yüzden yapabileceklerim biraz daha sınırlı.

bir gece oturup kalıplardan şekilli bisküvi yaptım.her bisküviyi tek tek folyoyla sardım.hepsinide renkli rafyayla bağladım.herbirinin üzerine tek tek not yazıp sıkıştırdım.

seni seviyorum,herşeyimsin... gibi.kargoyla ofisine gönderdim.

bir kerede portakallı kek yapmaya karar verdim.nil karaibrahimgilim kek diye bir şarkısı var.hoş eğlenceli bir şarkı.

mutfağı renkli şylerle süsledim.saçıma falanda renkli kudele bağladım:) keki yaparken hem karıştırdım hemde nil in kek şarkısını söyleyerek ablama kameraya çektirdim.sonra onu cd ye aktarıp kekin üzerine koyarak kargoladım.hem benim klibimi izledi hemde keki yedi:)

dediğim gibi biz uzağız belki size fikir olmasada sevgilisi,nişanlısı uzakta olanlara fikir olabilir.

Kalp kurabiye iyi fikirmiş. Sizde ne fikirler var maşallah. :16:

$kalpli+kurabiyeler.webp $3357323789_614d1cd2fb.webp :16::16::16:

Back
X