Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim bir mevzu var. Tabi tam olarak dert sayılmaz ama altında yatan mevzu biraz dert diyebiliriz.
Sorum şu, size eşleriniz nasıl iltifat ediyor. Yani samimiyetle söyleyerek sizi hayatlarında nerede gördüklerine dair söylemler.
Canım aşkım gibi hitaplar değil. Yani sen hayatımi anlamlandiran en değerli varlığımsin, seninle güne başlamak çok kıymetli gibi...
Teşekkürler..
Oyle seyler demeyeli cok oldu sanirimaskim der ozledim der onun disinda onceden derdi ama simdi demiyor.12 senelik evliyiz ondanmi bilemedim ama dese keske
Ikinci çocuğumuza hamileyim. Geçen gün yemek yaparken arkamdan geldi sarıldı karnimi okşadı ve sonra benim herşeyim, ailem dedi sonra bir daha ailem dedi. Kızım da çok mutlu olduğu zaman gelir bize sarılır ve benim çekirdek ailem der benim çok hoşuma gider.
Evet biz bir aileyiz biliyorum ama eşim soyleyince coook hoşuma gitti. Kizim soyleyince de cok hosuma gidiyor. Bunlar beni mutlu etmeye yetiyor
Ay ne havalı cümleler.
Kadın halimle benim aklıma gelmez,
garibim, düz mantıklı,az kelime kullanan
kocam bu lafları nasıl toparlayıp kursun?
Hoş böyle cümleler kursa, tuhaf tuhaf bakarım herhalde yüzüne...
Bizim ilişkimiz böyle değil,yardımcı olamayacağım,üzgünüm.
Not:25 yıldır evliyiz ve mutluyuz,
böyle afilli laflar duymasam da herhangi bir sorun yok aramızda.
Tam olarak özel bir konu sayılmaz aslında. Tabi böyle düşünenler cevaplamayabilir.
Yaşamış olduğum bir olay üzerine merak ettiğim bir konu. Acaba herkeste mi böyle,diye..
1 yılı biraz geçti evleneli. Eşim her sabah işe gitmek için evden çıktıktan sonra bu tarz mesajlar atar. Örn: "Seni bana verene şükürler olsun." "Günışığım, kördüğümümsün." vs. Yüzyüzeyken de söyledikleri yine bu tarzdır.
Öyle rutin bir cümlesi yok ama geçen gün mesaj attım, ardından şey yazmış. Senin mesajını görünce kokun geldi burnuma... çok hoşuma gitti. Sürekli söylendiğinde ve yapıldığında pek bi anlamı kalmıyor bir şeylerin bence.
Ispanak gibi bir sebze bile ellerinden aşırı lezzetli oluyor dedi akşam bu sayılır mı acaba? Arkasından keşke böreğinide yapsaydında dedi bak hakkını yemeyelim böreğimde güzel oluyormuş hahahha