Doğuma Hazırlık EN GÜZEL kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:27::27: Öyle ama ^^ Çocuğuna Arapçada şelale anlamına gelen ''Yarra'' ismini koyanı gördüm. Şimdi bu kız çocuğuyla bildiğiniz üzere ne dalgalar geçilecektir ömrü boyunca, yazık değil mi? ^^ Keza ''Biğkem, Buğçem, Oral, Belit, Toygu, Burçe'' isimleri koyanlar da var ve bu isimler abidik gubidik değil de ne? Yani ismi böyle olan var mı aramızda bilmiyorum ama varsa da affetsin ailesi kötü isim seçmiş bence tabi. :26::27:

Neeeeeeeeeee :53::53:

Yarra nedir ya hu?!

Hay o anne babaya.. Abidik gubidikler cidden yaa. Satılmış koyuyolar, aşkım koyuyolar felan. Hayret bişey cidden :26:

Büyük kızım Nergis (biz Nazlı diyoruz)
Küçüğüm Reyyan.
Leyla güzel isim çok beğendiyim isimlerden..

Son düzenleme:
Kızım olsa zeynep, Zehra koyarım
Beğendiğim isimler ; Berra serra Beren derin Feride :36:

Kızım olursa "yaren", oğlum olursa da "yağız" koymak istiyorum :16: ama eşim "hakan"a takmış durumda ve ben hakan ismini sevmiyorum sevemiyorum :14:

Aslinda erken ama genc anne olmak iyidir. Bi de calismayinca evde bunaliyo insan :) yas kac bu arada ?

yaş çok da erken değil aslında 26 yaşındayım:44: zaman geçiyor anlıyacagın.. evde olunca bi de dediğin gibi insan istiyor doğal olarak:emir_bebek: senın yaş kaç cnm

Son düzenleme:
yaş çok da erken değil aslında 26 yaşındayım:44: zaman geçiyor anlıyacagın.. evde olunca bi de dediğin gibi insan istiyor doğal olarak:emir_bebek: senın yaş kaç cnm

Ben de 24 :) insallah olur. Biz de bu ay basladk calismaya. Bat tarihin 1 mart ama minik bi sorunum var, o yuzden gec olabilr benim

kızım olursa Ece istiyorum :34: erkek için bilmiyorum ama eşim dedesinin ismini istiyor :53:

Back
X