Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

harika bir arşiv olmuş kızıl bakır renk tutkunlarına, sayfaları şöyle gezdim; aaa bu harika!! e bu da, bu da güzelmiş alternatif çok olunca da kafa karıştı benim ama bu saatte gözüm gönlüm açıldı

Arkadaşlar ben turuncumsu bi kızıl istiyorum ama hep önerilen renkler yani boya kutularındakiler aklımı çelemiyor sanki yakışmayacakmış gibi:/ bi fikri olan var mı acaba? ya da profil resmim deki saç hangi renk? ateş kızılı mı acep:/

Bir şey soracağım.benim saçlarım koyu kahve normalde ben de kızılın bazı tonlarına boyadım son durağım sizin gibi kına oldu. ve ben de tekrar bakıra dönmek istiyorum acaba benim de saçlarım zor mu renk değiştirir? yoksa sizin saçlarınız koyu mu ondan mı böyle oldu?

buraya bakmayı seviyorum ama içimde hep kızıl saçlı olmak isteyen bir çocuk var
en son bebeyi dinlediğimde buraya dikkat;
saçımı elime aldım kestane de güzel renk ama kızıl mıknatıs gibi çekiyor gavur

evet ya bende kesinllikle kızıldan vazgeçemeyenlerdenim.aık tenliyim çillerim de var seviyorum ..gecen ay sacımı açtırdım sarı yapacaktım hiç gitmedi bana iyice solgun gössterdi.dün gittim bakır+karamel boyattım yüzüme ren k geldi..kızıldan vazgeçmem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…