Şampuan ve Saç Kremleri En güzel kokulu şampuan?

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.491
7.844
773
En sevdiğim şey duştan çıktıktan sonra saçta kalan şampuan kokusu mis mis
Bir çok şampuan denedim çok güzel kokan bir şampuan bulamadım malesef..
Şu aralar pantene saç onarıcı şampuan kullanıyorum onun kokusunu begendim..

Sizlerinde önereceğiniz sevdiğiniz güzel kokulu şampuanlar hangileridir?

kesinlikle benimde en sevdiğim şey. parfüm kullanmayı sevmiyorum pek ama burnuma gelen şampuan kokusu beni mest ediyo tabi zevkler bir olmaz ama benim en çok sevdiğim şampuan glissin satin relax serisi normalde kuru saçlar için kullanılmasına rağmen sırf kokusu için aldım :26: ama tek kelimeyele bayılıyorum kokusuna hele sıvı saç kremiyle beraber kullanınca uzun süre kalıyo saçlarımda

Son düzenleme:

Bu hariç diğer gliss ürünlerini kullandım,begenmemiştim kokuları bile yoktu
Ama bunu deneyecegim

bence hiç tereddüt etmeden elseve arı sütü. sarı şişeli olan. aylarca saçıma yaptığım bemiksin bile kokusunu ezen, tek kelimeyle müthiş kokulu şampuan...

Hatırladığım kadarıyla blendax-papatyalının kokusu güzeldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Gliss'in Shea Cashmere şampuan, bakım serisinin kokusuna bayıldığımı söylemek isterim. Ki şimdiye kadar hiçbir Gliss şampuanının kokusunu beğenmemiştim. Bunun dışında Body Shop muzlu şampuan ve saç kreminin kokusuna bildiğin aşığım. Mümkün oldukça şampuanını kullanmasam bile saç kremini stoklarım.
Birde pantene'nin şampuan kokularını beğeniyorum. Daha sürekli kullanmak nasip olmadı ama. 1-2 defa arkadaşımla kaldığım zaman kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…