- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.362
- 598
- 35
her bornoz gördüğümde benim de aklıma geliyor inanır mısın artık bilinç altımıza nasıl işlediyseUnutmuşum tabi bide bornoz kategorisi
Çamaşır sepetindeki çamaşırlara şampuan Dökme kategorisi olmalı
Bornızdan tiksindim
fazla soğuk gelmişim demek bazılarına.:)
her bornoz gördüğümde benim de aklıma geliyor inanır mısın artık bilinç altımıza nasıl işlediyse
kurtuluş yok
tabu oynasak limoncuyu anlatmaya kalksak
ip ucu kelimeler
bornoz,burma ve sucuk olurbirde meşhur annesinden ödünç aldığı düdüklüsü
şimdi hakkını yemeyelim kız çoğu yerde bdv de atatürkçü olduğunu dile getiriyor
bu yönüne saygım var ama diğer yönleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
Öyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.o zaman gözüme girdi bak kendileri.
kendisiyle bi alakam yok ama şu mesaj yüzünden onu oyluyorum :)Öyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.
kendisiyle bi alakam yok ama şu mesaj yüzünden onu oyluyorum :)
Hiç snin msjını beğeniceğimi düşünmemiştimkendisiyle bi alakam yok ama şu mesaj yüzünden onu oyluyorum :)
hee orasını bilmiyorum canım öyle dediyse çok ayıp etmişÖyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.
ya onun yüzünden 2 defa banlandım ama yine de kin tutmuyorum komik geliyor banaHaha aynen acaba tanıyo muyum bu hatunu bizle Kafamı buluyo. Sosyolojik test mi yapıyo diye az düşünmedim.
Her konusunda muhakkak banlatıyo insanı bi şekilde
hayat insana neler yaptırıyor bibi :) demek beni beğnmiyorsunHiç snin msjını beğeniceğimi düşünmemiştim
limoncu diye bir üye.O kim ben anlamadım
Sen sus övüngeç senihayat insana neler yaptırıyor bibi :) demek beni beğnmiyorsunpeki öyle olsun
kimse benim gibi beğendidtiremez meri övünmek gibi olmasınSen sus övüngeç seni
limoncu diye bir üye.
ya onun yüzünden 2 defa banlandım ama yine de kin tutmuyorum komik geliyor bana
şu starckbus doğrumu yazdım bilmiyorum konusunu okudum kendisini şahsen tanıdım :)çok güzel üye banlatıyo çünki hep fransızı oynuyo sizi hiç anlamıyo üyeler birbirine girip banlanıyo ama ona bişey olmuyoŞaka yaptım biliyorum onu
Ben şahsen robot vari bişey gibi düşünüyorum onu
Sinirleri alınmış, herkesi banlatır ama kendi kişisel cevap vermez denişik şahsiyet
O nasıl bir kelime öylekimse benim gibi beğendidtiremez meri övünmek gibi olmasınne güzel bir cümle kurdum :)
Senin için şahsi olarak bişey düşünmüyorum ama yazdıklarına çoğu zaman gıcık olduğum doğrudurhayat insana neler yaptırıyor bibi :) demek beni beğnmiyorsunpeki öyle olsun
Bütün olgunlugumu toplayarak şu mesajını beğeniyorum iyi gunumdeyim çok pis dagitirdim yoksa seni neyse burnumdan nefes almayı birakayimda begeneyim durSenin için şahsi olarak bişey düşünmüyorum ama yazdıklarına çoğu zaman gıcık olduğum doğrudurama ben herkesi seviyorum herkes aynı düşüncede olsaydı çok sıkıcı olurdu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?