Tamamda canım bu kendi yazdığı şeyler biz uydurup dalga geçmiyoruz ki kendisi bizden daha çok laf söylüyor eşine kv sine vs biz söyleyincemi suçBibi haklısın ama çok yüklenilmiş bütün konuları ile vurulmuş o da bi şekil savunmaya geçmiş. İyi yapmamış tabikide limoncu da az değil diğer üyelerde az değil hani
Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neysemed picaklarini bilemeye baslamadan gideyim
Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum
Evet bu listede 3 kere oyumu değiştirdim ben limoncu aklıma gelmedi
_MedceziR_ gıcık oldu adamın emdiği sütü burnundan getirir. Onu anlarım bak
ben çok şekeristan bir insanım ama herkes anlamıyor işte .
aynen med olsa neyse
limoncu gitmişin giderken ,benim gitmemi bekleyenzaten senin görüsünde bana uymuyo belli çarşaflıdan oy istemem zaten nolur oyunu verr nolurrrrrrrrrrrrr
Ho hoyt hanı sen beni göz ardı etmistin.. Bak kulaklarim cinladi.. Hadi,hadi itiraf et.. Sen beni seviyorsun.. Bensiz yapamiyorsun.. Bide sevimsiz filan deme.. Çok ama çok sevimliyimdir.Pis dedikoducular sizi, yakaladım..etiket bildirimi de gelmedi dans'ın valla tesadufen gordum
Ofisim hosgeldin, hadi yeni geldin diye pıcaklamıycam seni
Hakikaten, kakao, beyazgri gibi sevimsizler varken limoncu niye bu kadar önde ben de anlamadım..
Hatun basmıs yalnız burayı, bide parası neyse verelim demis hahhah sesli guldum
HahhhaAtaturk dusmanlarıyla ugrasmak gibi bir hobi edindim kendime sadece kuzum, onun haricinde valla bişi yapmıyorum kimseye
De get..pabucumun şekeristanı seniben gibi bonibonun yanında lafın olmaz
pro üyelik nedir merak ettim .Bilgisi hangi sayfada?Bakın ikide bir Pro üyelikle ilgili parası neyse veririz, Pro üyeler banlanmıyor diyorsunuz, siz azıcık üslubunuza dikkat edin.
Burada Pro normal üye demeden herkes banlanıyor, Pro üyelik alacaksanız buyruk alın, öğrencilere burs katkısı olarak hayrınız dokunur lakin Pro olunca banlanmayacağınızı sanıyorsanız yanılırsınız.
Buraya bakabilirsinizpro üyelik nedir merak ettim .Bilgisi hangi sayfada?Mune
Rica ederim kardeşSagol nevo abla
Oylamalar 29 Aralık 2015 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),
- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,
- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.
-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..
hu. huuuUlusa seslenis yapıyorum suan..
Tum hayranlarıma sesleniyorum, kendinize verdiginiz oyları cekin, limoncudan da cekin..
Tum oylar kakaoya
beyazgri de olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?