Sevimsiz derkennnn ikide bir tanıtıp durma bana kendini cicim..sevmiyorum ,,sevemedim ,,sevmiyeceğim şu sanal alemde ,,şu pc başında insanlarla alaylı,dalgalı,ARGOLU konuşmalarını sevmedim..bide alıntılama artıkk bu bir anket bende adayım isteyen istediğini işaretler.. haa olduda alıntılarsan sana vereceğim cevap şu olurrr...Ne o beklemiyor muydun yoksa adaylıgını? İtici tavırlarınla benim gonlumun birincisi sensin ama kullanmıcam oy sana:)
samimice soyluyorum, bana ısınsaydın sorunun nerde oldugunu bulmak isterdim..
Normalde su kategoriye girip, oy verenlere pıçaklar sallayıp, espirilesirdim gecmis senelerde , ama sana onu bile yapamadım nedense.. o derece sevimsiz geliyorsun bana..
anlaşılan siyaset rekabetinde karsi taraf yarismayi cokkk onemsemis.ben ve benim kafadakiler tinlamamis.ad belirtnemis.katilmamis.
oyle olunca da bu sonuçlar cikmis.anketteki adlarin cogu onlara gore siniflanmis bu dahil her kategoride .halada tinlamayan var bizlerden. o yuzdende bu sonuclarin cikmasi dogal.sasirmadim.cunku benim dostlar cok onem vermiyor bu gibi seylere.
limoncu için bi kategori daha lazım.
Sucuk ve Burma yılın en sucuğu yılın en burmalısı
Malesef yok :)
Ben burada ,sen ,sephora,saraylım ,medcezir'in aday olmasına çok saşırdım. Ve gerçekten siyasetle alakalı olduğuna katılıyorum.anlaşılan siyaset rekabetinde karsi taraf yarismayi cokkk onemsemis.ben ve benim kafadakiler tinlamamis.ad belirtnemis.katilmamis.
oyle olunca da bu sonuçlar cikmis.anketteki adlarin cogu onlara gore siniflanmis bu dahil her kategoride .halada tinlamayan var bizlerden. o yuzdende bu sonuclarin cikmasi dogal.sasirmadim.cunku benim dostlar cok onem vermiyor bu gibi seylere.
bazı şeyler çok açık çünkü.Ben burada ,sen ,sephora,saraylım ,medcezir'in aday olmasına çok saşırdım. Ve gerçekten siyasetle alakalı olduğuna katılıyorum.
anlaşılan siyaset rekabetinde karsi taraf yarismayi cokkk onemsemis.ben ve benim kafadakiler tinlamamis.ad belirtnemis.katilmamis.
zavallı limoncu ne vakit kaynanasına gitse sucuktan başka bir şey yiyemiyormuşSucuk olayı ne ya onu bilmiyorum ben
Haklısın ama keşke sizlerde oylasaydınız belki farklı olabilirdi diye düşünüyorum.bazı şeyler çok açık çünkü.
Ben burada ,sen ,sephora,saraylım ,medcezir'in aday olmasına çok saşırdım. Ve gerçekten siyasetle alakalı olduğuna katılıyorum.
zavallı limoncu ne vakit kaynanasına gitse sucuktan başka bir şey yiyemiyormuş
kaynanasının en meşhur repliği dolapta sucuk varmış
Ahahhazavallı limoncu ne vakit kaynanasına gitse sucuktan başka bir şey yiyemiyormuş
kaynanasının en meşhur repliği dolapta sucuk varmış
zavallının önüne bir sıcak yemek efendime söyleyeyim bir starbuckstan kahve bilem koymamış düşünebiliyor musunuz:d: D
Kız ne alem bu kadın yaaa
limoncuyu kaçırdıysan çok şey kaçırmışsın demektir benden söylemesiAhahhaBen bdv'ye ne zaman baksam dertten içim daralıyor ama asıl eğlence ordaymış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?