Hepimizin şaşırdığı isimler var ama işte sizin ısındığınıza başkası soğuk bakabiliyor veya sizin beğenmediğiniz biri bir başkası için en iyi arkadaş konumunda olabiliyor.
Mühim olan eğlencelik olduğunu unutmadan, tadını kaçırmadan oylamak
Benim niye haberim yoktu isim verileceğinden ya, tonla isim yazardım ben. Ivır zıvır için bile mesaj bildirimi geliyor, bunun için gelmemiş. Kınadım.
Neyse kısmet senenin adaylarına.
Benim niye haberim yoktu isim verileceğinden ya, tonla isim yazardım ben. Ivır zıvır için bile mesaj bildirimi geliyor, bunun için gelmemiş. Kınadım.
Piyango bana vurdu yani
Düşündüm ,taşındım ,hatırlayamadım.Acaba geçmişte kalbini kıracak bir şey mi yazdım dedim,üzüldüm.Sorun yokmuş sevindimAslında pambık gibiyim de neyse
Piyango bana vurdu yani
Düşündüm ,taşındım ,hatırlayamadım.Acaba geçmişte kalbini kıracak bir şey mi yazdım dedim,üzüldüm.Sorun yokmuş sevindimAslında pambık gibiyim de neyse