evet canım 2 gün var,çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindimDaha 2 gün mü var:26:
Ama sonuç belli galiba.
Ellossa cım senin paça da harikaydı canım.
Hepinizde 1. liği hakettiniz ama
Daha 2 gün mü var:26:
Ama sonuç belli galiba.
Ellossa cım senin paça da harikaydı canım.
Hepinizde 1. liği hakettiniz ama
evet canım 2 gün var,çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim
Safahat arkadaşımda 1. liği bileğinin hakkıyla hakediyor kesinlikle...
ve nazarında yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı özgüvenlerinden cesaretlerinden dolayı kutluyorum
27sinin gece yarısında biteceği için 3 gün var cnm,
herkesin çorbası süperdi, inanın bu yarışmada cidden birinci olursam ayrı bir onur duyacağım.
Ama ben sonucun belli olduğunu da düşünmüyorum daha 3 gün var ve herkesin çorbası muhteşem. Ayrıca Elossampaçamdan tutmuş durumda 3 günde neler olur bilinmez
ay tatlım çok mütevazısın, yüce gönüllüsün, kişi gördüğünü güzel görüyorsa bakışı güzeldir aslında
ehehehe :))
aşkolsun canım paçandan tutmuyorum gerçekten senin 1.ci olmanı istiyorum ve destekliyorum.
benim kelle ile paça el ele tutuşmuşlar,gidiyorlar işte tıngır mıngır misal
canım benim teşekkür ederim,duygular karşılıklı
süpersin yyaaaaplakete bayıldım ayy nasıl güldürdün beni Allah razı olsun ya
teşekkür ederim canım benim,yüzünde küçükte olsa bi tebessüm belirdiyse ne mutlu bana
tamam sakla ama anket sonunda ben sana daha güzellerini yaparım tamammı:)
tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyorsun
Yok yok.....Çorbadan sonra ara sıcaklar,aparatifler olmalıSıralama bozulmasın niyet o valla (aklımda feci fikirler var ondan,yalannnn...)
Of deme yahu acıktım zaten gözümde canlandı bir sürü şey
Bende acıktımve aparatif, ıvır zıvırı çok severim
Şimdi gelelim sadede....
Ellosa'ya oy verdim zira sakatatlar en favori çorba grubumdur, fakat burada stratejik olarak hata yapmış... Zira herkes sevmiyor
En sevdiğim çorba olarka oyumu verdim ve ek olarak birileri sussun terbiyesizlere kapak olsun diye gönlümde yatan bu çorbaydı ....
safahat çok oy vermek istedim ama olmadı işe .... (sunum, tarif, daha ne diyeyim söylecek cümle bulamadım, ilk göz ağrısı)
ama işte bu tarif dediğin hangisi derseniz ise ;
Bulgurlu Terbiyeli Çorba
diğer tariflere hatamı buldun derseniz asla sadece damak tadıma baktım.
haftada 3 gün sakatat çorbası içtiğimden ve sunumunu beğendiğimden dolayı Elllosa tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?