- Konu Sahibi yapayalniz
-
işte biz ilk bu konuyu konusup kapadıgımızda ikimizde bu dostlugu kaybetmeyi göze alamadık riske girmedik.. elimizde çok güzel bir dostluk var bunu kaybetmeye degermi diye konusmustuk yani aslında hep olumsuz düşündük hep olmayacakmıs gibi düşündük belki ondandır...
çok seviyorum ben onu o benim canım ama aşk yok yani kararsızım işte ya bide herşeyini bilen biriyle sevgili olunurmu yaa uffffff kararsızım işte aklım karısık....
iyi bi dosttan iyi bir arkadaştan çok iyi bir koca baba yada sevgili olacağı anlamına gelmez yaşamak lazım...
bu şekilde çok iyi anlaşanların sevgili olduktan 1 hafta sona ayrıldıklarını evlendiktende 2 sene sonra boşandıklarınıda gördüm yaşamandan bilinmez...
merhaba tatlım, a.s.
aynı olay benimde başımdan geçti,o benim okuduğum ilde görevliydi,baya bi samimiyetin ardından birbirimize dair herşeyi biliyoduk,kim neyi kimle nereye kadar yaşamış,bildiğin sıkıfıkı arkadaş yani,birinci yılın ardından uzun bi süre düşündükten,pişmanlık duyduktan sonra beni tamamen hayatına kazandırmayı hedefliyerek,herşeyide göze alarak bana açıldı,ama ne ağlama,pişmanlık bı yandan,sonuçta dostum kankam canım ciğerim demişsin,artık bana karşı duygularını da öğrenmişim,bende karşılık bulamadığı an dostlukta dahil herşey bitcekti...
uzun bi düşünme süresinin ardından kabul ettim,hayatımın en doğru kararını vermişim...iyiki de yapmışım,kanka ayağı g... ayağı diye lanse edildi bi süre etrafımızda ama şu an 1,5 yıl geçtive harika bi ilişkimiz var...hatta benden 1000 km uzaktayken bile,sonuçta ben onun arkadasken bıle ne düşündüğünü ne tarz bı ınsan oldugunu oyunsuz dolambacsız bılıyorum ve güwenıyorum... :asigim:
ve de korkma,kolay kolay da bişi olmuyo eger karşılıklı güwen saygı warsa,insan bı kere de fazladan düşünüo,sadece sefgılımı değil,en sewdiğim arkadasımı da kırıcam diyee... :1hug:
çok aşığız çok,şiddetle tawsiye edilir,tadından da yenmezzzz.... :1rolleyes:
canım allah mutluluğunuzu daim etsin :kaydirigubbakcemile2: süper. işte benim de .
kastım buydu birbirini en azından iyi tanımak.bence dene derim
yaşamak lazım evet ama ben olsam denerdim
bende kankamla çıkıyorum :) 8.5 ay oldu çok çok mutluyum başlarda çok sorunlarımız oldu kaybetmektende çok ama çok korktum ama şimdi mükemmel bi ilişkimiz var :) nazar değmesin..MAŞALLAH..:):kedi::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?