- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Yasim seni ilgilendirmiyor. Ayrica yasim 21 sende her konuma laf sokma eski konularimla yargilamayi kesin artik sizene bendenHer konunuzu okudugumda nedendir bilinmez yasinizin 13 oldugu izlenimine kapiliyorum.
Arkadasiniza gelince,sildiyse sildi. Cok da onemi yok bu kadar sinirlenmeyin bundan sonra arkadaslarinizi daha duzgun insanlardan secin
Alakasimi var? Yaptigi ayip ertesi gun beni silmesiBari hediyeyi geri verseydi di mi
Peki sen neden kimsenin yorumunu beğenmiyosun canısı?Alakasimi var? Yaptigi ayip ertesi gun beni silmesi
En yakin arkadasim var ayrilmaz ikiliyiz. Ben bu kizi eskiden sevmiyodum cunku okuldaki cok eskiden konustugum cocugu eklemisti benle arkadas olmasina ragmen ve cocuga hos diyodu her neyse bu olay eskide kaldi ve biz kizla konusmaya basladik yakin olduk. 4 gun once dogumgunuydu ben hediye aldim ona ayrica ortak arkadaslarimiza soyledim aman hepimiz ortak aliriz pasta almaya gerek yok dediler. Herneyse kutladik hediyesinu ben ozel aldim verdim. Ertesi gun ortak arkadasimizla tartistim bi konuda bana dediki arkadasimin yaninda sen eskiden Inci hakkindada konsuyodun kiskaniyodun yalanmi hadi soylesene simdide arkadasisin dedi. Tam aciklama yapicaktim kiz kalkti gitti masadan eve geldim beni heryerden silmis. Kirildim ertesi gun mesaj attim acikladim seni seviyorum dedim okudu cevap yazmadi cok sinirliyim kimse bisey haketmiyomus
Bari hediyeyi geri verseydi di mi
Bana hediye aldı küsmiim mi diyeydi kız. Bunun adı yalakalık olurdu aferin onurlu durmuş. Arkadaşını tebrik ediyorum.Alakasimi var? Yaptigi ayip ertesi gun beni silmesi
De mikiz istemede kiz verilmeyince cikolata cicegi geri alan erkek tarafi sahnesi canladi gozumde
De mi
O zaman lohumumu geri verin
hediyeyi kafana calmadan gitmesi entresan tencere kapakYasim seni ilgilendirmiyor. Ayrica yasim 21 sende her konuma laf sokma eski konularimla yargilamayi kesin artik sizene benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?