Doğuma Hazırlık en iyi bebek bakım ürünleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlarımdan duyduklarım doğrultusunda ben bebeğime mustela nın ürünlerini ( Saç ve vücut şampuanı, bebek masaj yağı, pişik kremi) aldım. Zaten kendim de çatlak ve göğüs kremini kullandım ve memnun kaldım. Umarım bebeğimde de sorun çıkmaz.

ben dinlemeyi ve araştırmayı çok seviyorum, bitkisel olanı da tercih etmeye çalışıyorum. henüz doğumuma 3 hafta var sebamedi aldım kullanmadım ama yakın zamanda doğum yapan 2 arakadaşım kullandı sebamedi çok memnunlar, alerji falan yapmıyormuş. ayrıca bitkisel içeriğiyle bebeklere çok uygun olduğunu düşünüyorum.

nivea kullandım.ve hala devam ediyorum.pişik kremi ve şampuanından özellikle çok memnunum.kesinlikle göz yakmıyor ve çok güzel kokuyor.tavsiye ederim

ben hamileliğim boyunca mustela ürünleri kullandım..bebegimin tüm seylerini de mustela aldım..bence mustela...

Mustela iyi ama çok pahalı. Ben kızıma Bübchen ve Sebamed ürünleri kullanıyorum, memnunum. Hipoalerjik, bitkisel ve neredeyse her markette ve bebek mağazasında bulunabilen ürünler.

kesinlikle chicco nun üzerine başka marka tanımam. set halinde alınca uygun oluyor,bayada uzun kullanıyorsun
yağı,şampuanı,kremi harikaaa

Back
X