Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben ıslak mendil olarak pampers ve bez olarakta pampers kullanıyorum içeriğinde alkol varmı tam anlayamadım ayrıca size göre en iyi bez ve ıslak mendil markası hangisi prima bezii ve ıslak mendili en uygun fiyata nerden alabiliriz
![]()
bence sadece su yada sıcak suyla ıslatılmış pamuk..bende başlarda ıslak mendillerden kullanmak gibi bir hata yaptım kızımın popsuna pişik kremi yetiştiremiyoduk..hatta hastanede hemşirelerde hep ıslak pamukla siliyolardı ama bana ıslak mendil çoook pratik geldigi için kullandım 2 ay falan..hemde en önemli aylarında( ama kafama dank etti bigün ve bıraktım bebeşimde pişikten kurtuldu..pamuga geçin derim ben..
arkadaşlar ben ıslak mendil olarak pampers ve bez olarakta pampers kullanıyorum içeriğinde alkol varmı tam anlayamadım ayrıca size göre en iyi bez ve ıslak mendil markası hangisi prima bezii ve ıslak mendili en uygun fiyata nerden alabiliriz
[/QUbez olarak pampers prima mendıl olarakta ni yenidoğan kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim.
![]()
en doğal ıslak mendil uni baby. içinde sadece 2 kalem madde var: pamuk ve potasyum sorbat. diğer bütün markalarda içindekiler kısmı destan gibi... birsürü yabancı madde var.