1,5 ay gecti bir cm.bile incelme olmadi
Mutlaka olur diyor oradakiler, bakalim
Biraz daha bekleyeceğim..ama ben önermiyorum yine de , çok pahali bir yöntem, git lazer lipoliz yaptir daha iyi bari paran boşa gitmez.. Ben youtube da videolarini izledim,iddali bir yöntem ama işe yarsaydi 1,5 ayda 3-4 cm incelme olurdu
Biraz daha bekleyeceğim..ama ben önermiyorum yine de , çok pahali bir yöntem, git lazer lipoliz yaptir daha iyi bari paran boşa gitmez.. Ben youtube da videolarini izledim,iddali bir yöntem ama işe yarsaydi 1,5 ayda 3-4 cm incelme olurdu
Ameliyat olayı bana göre değil korkuyorum. o nedenle bölgesel zayıflama yöntemlerini arastiyordum. Fakat genel olarak memnun kalan yok. hepsi boş gibi.
Ameliyat olayı bana göre değil korkuyorum. o nedenle bölgesel zayıflama yöntemlerini arastiyordum. Fakat genel olarak memnun kalan yok. hepsi boş gibi.
merhaba 2,5 ay geçti incelme oldu tavsiye ederim..ama daha da olacakmış, etkisi 6 aya kadar sürüyormuş fakat su içmek şart! su içmezseniz etkisini göremezsiniz
yanlışımı düzeltiyorum, insanları yanlış yönlendirmek istemem, yazdığım süre yanlış, süreyi hesaplamadan yazıverdim öylece, ortalama bir süre o 1,5 ay ama
ben işleme 1,5 ay değil daha erken başlamıştım, ilk başlarda su içmeyi ihmal ettim,,3 değil, 2 lt.içebildim.. fakat 4.seanstan itibaren gözle görülür şekilde basenim inceldi, 5. senastan sonrada düzeldi basenlerim, tavsiye ederim
ama ben İzmirdeyim, başka şehirlerde uygulayan varmı işlemi bilemiyorum.. HİFU BODY işlemin adı