En iyi çatlak kremi hangisi

Lierac en iyisi dediler hep.
Ben almıştım 2 tane ama o kadar sıkıcı geliyordu ki sürmesi bitiremedim.
Çatlağım da olmadı.
Biraz vücut yapısıyla da ilgili bence çatlama olayı.

Ama kaşıntıya, cildin gerilmesine karşı mutlaka nemlendirmek şart orası doğru.
Mustela yağı vardı artık yok. O da çok güzeldi bence.

Şimdiki hamileliğimde mustela çok amaçlı temel bakım losyonunu alacağım.
Çatlak önleyiciymiş o da. Kesin iyidir. Artık lierac almam yani.

LIERAC

ama Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp sürmek de işe yarıyor çok paralar dökmeye gerek yok . Catlayacak olan bi şekilde catlıyor

Dipnot : bacaklarınıza da sürün catlamasın

Mamaaura lierac ve badger ayrıca shea kakao yağı dizlere sırta sür ben venüs tepesi denilen yerden çatladım iç bacaklarım onun dışında karnım sıfır çatlak üşenmezsen kuyruk yağı ben sadece meme ucuma sürüyorum rus bi arkadaşım var annesi 5 doğurmuş taş gibi o önermişti

Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettim

Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettim
Ben çok erken öğrendim 11-12 arası bir haftaydı. Özelde perinatolog takipliyim. 14+5te özelde bence belli olur.

Lierac . İki gebeliğimde de bunu kullandım..Kullanmadaydı da belki çatlamazdım ama kadın doğum doktorum bunu önermişti, 3.aydan itibaren kullandım ve sıfır çatlak, risk almaya gerek yok

Ben bio-oil (pembe şişe olanı)kullandım 8 haftalıkken başladım doğuma kadar devam ettim kuru bir cilt yapım olduğundan erken başladım tek bir çatlağım olmadı ama bazende vücut cilt yapısıyla da ilgili olabiliyor ne yaparsan yap çatlıyor

Kızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı
Lierac ve Sante Plus kullanıyorum. İlk başlarda bio oil turuncu kullandım. Sonra içinde retinol olduğunu görüp bıraktım. Şu an 14+4üm. Karnım çok çatlak ne kullanırsam kullanayım değişen bir şey yok. Cilt yapım kızkende kilo alıp vermede çok çatlamıştı. Kilo alıo verme dediğimde 70/80 kilo değil tabi ki 50/60 kiloda bile

Ben kendim karışım hazırlamıştım çok memnun kaldım.Çatlama, deformasyon hiç olmadı.Eczacı bir arkadaşım önermişti,eşit miktarda kakao yağı, Hindistancevizi yağı ve avokado yağı karışımı,her gün düzenli kullandım.Fakat yağların kaliteli olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…