Ben de arayış içindeyimKızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı
Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettimLIERAC
ama Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp sürmek de işe yarıyor çok paralar dökmeye gerek yok . Catlayacak olan bi şekilde catlıyor
Dipnot : bacaklarınıza da sürün catlamasın
Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettimBen de arayış içindeyim
Ben çok erken öğrendim 11-12 arası bir haftaydı. Özelde perinatolog takipliyim. 14+5te özelde bence belli olur.Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettim
Teşekkür ederim cevabın içinBen çok erken öğrendim 11-12 arası bir haftaydı. Özelde perinatolog takipliyim. 14+5te özelde bence belli olur.
12. Haftada öğrendikMerhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettim
Lierac ve Sante Plus kullanıyorum. İlk başlarda bio oil turuncu kullandım. Sonra içinde retinol olduğunu görüp bıraktım. Şu an 14+4üm. Karnım çok çatlak ne kullanırsam kullanayım değişen bir şey yok. Cilt yapım kızkende kilo alıp vermede çok çatlamıştı. Kilo alıo verme dediğimde 70/80 kilo değil tabi ki 50/60 kiloda bileKızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı
Engellenmiyor ya, 34e kadar çatlamadım 1 gecede çatladımKızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?