Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de arayış içindeyimKızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı
Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettimLIERAC
ama Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp sürmek de işe yarıyor çok paralar dökmeye gerek yok . Catlayacak olan bi şekilde catlıyor
Dipnot : bacaklarınıza da sürün catlamasın
Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettimBen de arayış içindeyim
Ben çok erken öğrendim 11-12 arası bir haftaydı. Özelde perinatolog takipliyim. 14+5te özelde bence belli olur.Merhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettim
Teşekkür ederim cevabın içinBen çok erken öğrendim 11-12 arası bir haftaydı. Özelde perinatolog takipliyim. 14+5te özelde bence belli olur.
12. Haftada öğrendikMerhaba konu ile alakasız ama birşey sormak istiyorum siz bebeginiz cinayetini kaçıncı haftada öğrendiğiniz ben 14+5 de cinsiyet belli olur mu aceba o tarihde bı ozzele gideceğim de merka ettim
Lierac ve Sante Plus kullanıyorum. İlk başlarda bio oil turuncu kullandım. Sonra içinde retinol olduğunu görüp bıraktım. Şu an 14+4üm. Karnım çok çatlak ne kullanırsam kullanayım değişen bir şey yok. Cilt yapım kızkende kilo alıp vermede çok çatlamıştı. Kilo alıo verme dediğimde 70/80 kilo değil tabi ki 50/60 kiloda bileKızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı
Engellenmiyor ya, 34e kadar çatlamadım 1 gecede çatladımKızlar en iyi çatlak kremi önerisi olan varmı