Tuylenme oldumu peki badem yagi biraz tuylenme yapiyormus galibaBen badem yagi kullandim bol bol, ginde 3 kere falan. Arada kakao yagida ekliyordum badem yagina,0 catlak..
evet bende onu cok duydum ama gebelikte zaten tuylenme oluyor,baslarda bilemiyordum badem yagindan mi gebelikten mi ama simdilerde dokuldu onlar, eski haline dondu, bende ekstra bi tuylenme olmadi yaniTuylenme oldumu peki badem yagi biraz tuylenme yapiyormus galiba
Ne zamandan sonra basladiniz kremlere yaglara benim icin erken mi acaba yaa ama karnim acayip kaşınıyor demekki buyuyor diye basladim ben.. ablam yeni dogum yapti tuylenme hala devam ediyormus onda canim dikkatli kullan sende hatta findik yagi kakao yagi karistiranlar var onuda deneyebilirsin bilgin olsunevet bende onu cok duydum ama gebelikte zaten tuylenme oluyor,baslarda bilemiyordum badem yagindan mi gebelikten mi ama simdilerde dokuldu onlar, eski haline dondu, bende ekstra bi tuylenme olmadi yani
Ben göğüslerime ve uçlarına vazelin sürüyorum.Özellikle göğüslerime kullanmak istiyorum. Çatlamasını istediğim en son yer. Neyi tavsiye ediyorsunuz? Krem de olur bitkisel yöntemler de.
Canm ben avakado yağı kullaniyorm çatlak yok tüylenme de yok.bafem yağı ve kakao yağını bende duymuştum.badem yağı tüylenme yapiyomus kakao yağı da yaşadığim yerde bulamadım;-)ama avakado yağı da iyi iş goruyoTuylenme oldumu peki badem yagi biraz tuylenme yapiyormus galiba
kasiniyorsa kullan bence ama kasinmasi kisdan dolayida olabilirNe zamandan sonra basladiniz kremlere yaglara benim icin erken mi acaba yaa ama karnim acayip kaşınıyor demekki buyuyor diye basladim ben.. ablam yeni dogum yapti tuylenme hala devam ediyormus onda canim dikkatli kullan sende hatta findik yagi kakao yagi karistiranlar var onuda deneyebilirsin bilgin olsun
Canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri krem sürüyorum kendime çatlamamak için. Palmers kullandım ilk zamanlar sonra mustela. Çok yatkın vücudum çatlamaya. Ve bir kaç gün sürmedim o arada hemen belim çatlamış.Ne zamandan sonra basladiniz kremlere yaglara benim icin erken mi acaba yaa ama karnim acayip kaşınıyor demekki buyuyor diye basladim ben.. ablam yeni dogum yapti tuylenme hala devam ediyormus onda canim dikkatli kullan sende hatta findik yagi kakao yagi karistiranlar var onuda deneyebilirsin bilgin olsun
Basladim canim yaa palmers den iki urun aldim bende birde bebek yagi kullaniyorum hergun olmasa da iki gune bir suruyorum simdidenCanım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri krem sürüyorum kendime çatlamamak için. Palmers kullandım ilk zamanlar sonra mustela. Çok yatkın vücudum çatlamaya. Ve bir kaç gün sürmedim o arada hemen belim çatlamış.
Yengem 6 aydan sonra kullandı krem bir tane çatlağı yok iki kere üst üste doğurdu hemde. Biraz bünye meselesi. Vücudunu incele eğer yatkınsan çatlağa hemen kullnmay başla bence
Yaglarda surekli yapis yapis oluyor yaa bende kullaniyorum ama daha alisamadim kremler daha iyi en azindan emiyor ama onlarda dogal degil isteBanada doktorum zeytinyağı sürmeye başla dedi daha başlamadım bnde
Aynen hele kokusu ayrı bi kötü ama ne yapalım çatlamamak adına biraz sabredicez eşim de hiç sevmez yağli yağlı teahYaglarda surekli yapis yapis oluyor yaa bende kullaniyorum ama daha alisamadim kremler daha iyi en azindan emiyor ama onlarda dogal degil iste
E bebekde indirimden yakaladim palmers urunleri aldim cikolata gibi kokuuo canim sende bi bak internetten buse terimde kullanmis memnun kalmisAynen hele kokusu ayrı bi kötü ama ne yapalım çatlamamak adına biraz sabredicez eşim de hiç sevmez yağli yağlı teah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?