En iyi çatlak kremi vs alternatif tıp

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Özellikle göğüslerime kullanmak istiyorum. Çatlamasını istediğim en son yer. Neyi tavsiye ediyorsunuz? Krem de olur bitkisel yöntemler de.

Ben badem yagi kullandim bol bol, ginde 3 kere falan. Arada kakao yagida ekliyordum badem yagina,0 catlak..

Bende kakao yagli kremleri duydum baya ovuyorlar birde dusta nemlendirici krem kesinlikle cok iyi yaa benim simdiden basladi kasintilarim kullaniyorum tavsiye ederim

Tuylenme oldumu peki badem yagi biraz tuylenme yapiyormus galiba
evet bende onu cok duydum ama gebelikte zaten tuylenme oluyor,baslarda bilemiyordum badem yagindan mi gebelikten mi ama simdilerde dokuldu onlar, eski haline dondu, bende ekstra bi tuylenme olmadi yani

evet bende onu cok duydum ama gebelikte zaten tuylenme oluyor,baslarda bilemiyordum badem yagindan mi gebelikten mi ama simdilerde dokuldu onlar, eski haline dondu, bende ekstra bi tuylenme olmadi yani
Ne zamandan sonra basladiniz kremlere yaglara benim icin erken mi acaba yaa ama karnim acayip kaşınıyor demekki buyuyor diye basladim ben.. ablam yeni dogum yapti tuylenme hala devam ediyormus onda canim dikkatli kullan sende hatta findik yagi kakao yagi karistiranlar var onuda deneyebilirsin bilgin olsun

Ben zaten tuylu bir insanim badem yağina hiç sicak bakamiyorum o yuzden

Kakao yağıda tüylenme yapıyor. Zeytinyağı badem yağı ve kakao yağı üçlüsünü kullandım göğsüm kalçam yanlarım çatlamadı. Ama zayıf olduğum için göbek deliğimin altı üstü çatladı. Malesef hiç bişey fayda etmedi ona

Ben palmers ın kremlerine başladım kakao yağlı catlak için olanlara. İnş işe yarar

Tuylenme oldumu peki badem yagi biraz tuylenme yapiyormus galiba
Canm ben avakado yağı kullaniyorm çatlak yok tüylenme de yok.bafem yağı ve kakao yağını bende duymuştum.badem yağı tüylenme yapiyomus kakao yağı da yaşadığim yerde bulamadım;-)ama avakado yağı da iyi iş goruyo

kasiniyorsa kullan bence ama kasinmasi kisdan dolayida olabilir hani zatwn kisin ister istemez kuruluktan kasinti olurya. O yuzden bence yaglarla degil once vucut kremleriyle basla.Killanma konusuda biraz kisiden kisiye degisio biliyosun, bazisi cok bazisi hic ,artik bahtina ne cikarsa :)

Ben 22. Haftamda başladım çatlamaya her şeyi yapıyorum ama göz göre göre de çatlıyorum moralim çok bozuluyor gitti vücudum. 32 haftamdayım böyle devam ederse mahvoldum şimdiden ameliyat olmayı düşünüyorum.

Canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri krem sürüyorum kendime çatlamamak için. Palmers kullandım ilk zamanlar sonra mustela. Çok yatkın vücudum çatlamaya. Ve bir kaç gün sürmedim o arada hemen belim çatlamış.

Yengem 6 aydan sonra kullandı krem bir tane çatlağı yok iki kere üst üste doğurdu hemde. Biraz bünye meselesi. Vücudunu incele eğer yatkınsan çatlağa hemen kullnmay başla bence

Basladim canim yaa palmers den iki urun aldim bende birde bebek yagi kullaniyorum hergun olmasa da iki gune bir suruyorum simdiden

Ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimden beri Mustela Çatlak Öncesi Krem Kullanıyorum. Simdilik hicbir sıkıntı olmadı. Hamilelik sonrasıda devam ediliyor emzirirken. Ben memnunum.

Banada doktorum zeytinyağı sürmeye başla dedi daha başlamadım bnde

Yaglarda surekli yapis yapis oluyor yaa bende kullaniyorum ama daha alisamadim kremler daha iyi en azindan emiyor ama onlarda dogal degil iste
Aynen hele kokusu ayrı bi kötü ama ne yapalım çatlamamak adına biraz sabredicez eşim de hiç sevmez yağli yağlı teah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…