Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En iyi erkek ölü erkektir lafına katılanlar yazsın
katılmıyorum.herkes mükemmel olamaz.yani onlarada ihtiyaç var bir yandan kıskanç kaba olurlar aslında iyilerdir.evin yükünü taşırlar.sizi kollarlar.yavrum dediğimiz bile onlar sayesinde olur.ama bazıları var içkici kumarcı eşlerine kötü davranan işte onlara uyan söz.
Katılıyorum kesinlikle insan ötesi farklı duygusuz enteresan yaratıklar (benim için böyle yanlış anlaşılmasın 1yıla yakındır böyle olduğuna defalarca ikna ve emin oldum)
Mükemmel hiçbi canlı yok buna katılmıyorum sadece ama erkekler konusunda evet son derece katılıyorum en iyisi ölüsü benim için
Bence bu baya ağır olmuş. Biz ne kadar mükemmeliz de karşıdan mükemmellik bekliyoruz?
Kesinlikle katılmıyorum. Ölüm kelimesini olumlu bir durum için düşünemiyorum.
Herkese açık değil de sadece sevgilisini, eşini, babasını, erkek kardeşini kaybetmiş kadınlara uygulayın bu anketi bir de... Birinin de çıkıp bu cümleye katılmayacağına eminim.
ölmesinler yahuu. şöyle böyle anlaşıyoruz. onlarsız da olmuyor ki. hee allah onları hiç yaratmasaydı belki ihtiyaç duymazdık eksiklik hissetmezdik ama varlar. iii ki varlar :)