• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

hamiltons.jpg

arkadaslar izleyen varmi bugun iskence odasini izledim simdi bunuda izlemek istiorum izleyenlerin tavsiyelerine gore izliyimm dedimm

cok merak ettim fragmanına bir bakayım bari =)

hamiltonlar fena değil süpriz sonla btiyor film ama film bitene kadar aaaa böyleymiş aaaa şöyleymiş dedim ama bambaşka bişey çıktı şaşırdım fena değilmiş tavsiye ederim

hamiltonlar fena değil süpriz sonla btiyor film ama film bitene kadar aaaa böyleymiş aaaa şöyleymiş dedim ama bambaşka bişey çıktı şaşırdım fena değilmiş tavsiye ederim

ilgince benzio kismetse bugun izlerim bakalim afis kadar varmikaydirigubbakcemile3

thehamiltons.jpg
The Hamiltons katıldığı birçok festivalden ödülle dönen muhteşem bir bağımsız korku filmi. “Her ailenin kendi sırları vardır” cümlesiyle kendini ifade eden film, başlangıçta konu itibarıyle Hostel tipi bir işkence filmi izlenimini uyandırıyor. Ancak muhteşem bir sonla seyirciyi ters köşeye yatıran film, konuyu ne kadar özgün ve profesyonelce ele aldığını kanıtlıyor. Her ne kadar düşük bütçeli bir film olsa da ayrı ayrı her biri çok gerçekçi ve özenle yaratılmış karakterleri, aynı zamanda tedirgin edici atmosferi film boyunca koruyan atmosferi ile The Hamiltons, korkuseverlerin ve bağımsız filmlerden hoşlananların kaçırmaması gereken bir yapım.

Hamiltonlar, ebeveynlerini kaybetmiş ancak bir aile olarak kalmaya çalışan bir grup kardeştir. Büyük ağabey David ailenin babası rolünü üstlenmiş ve sorumluluğunu üzerine almıştır. ıkizler Wendell ve Darlene daha kendi başlarına buyruk hareket ederlerken, içine kapanık küçük kardeş Francis’in ailesiyle ilgili rahatsızlıkları vardır. Sürekli evlerini değiştiren Hamiltonlar her ne kadar dışarıdan yalnız aynı evde yaşamaya çalışan bir grup kardeş gibi gözükseler de, aslında çok büyük sırlara sahiptirler.

Son düzenleme:
basladıgım ama sonunu getiremedigim filmlerden

snuff-102-korku-filmi-izle.jpg

canim o kadarmi igrencti sahneler sende izleyemediysen artik ben izlerken donma cok oluodu o yuzden birakmistim guzelmistim simdi bide bu cikmis yeni filmmi eskimi bilmiorum yeni gordum afisiini tatlimm

kuchisake_450.jpg

prensesim bu filmde de mı cinselik var aaaaaaaaaaaa

ayy canim benim kizin suratina dikkat etmekten baska yeri gormemisim dedigin gibi cinsellik iceriomus afisinede yansittiklarina gore ama kizin yuzu cok dikkat cekiciydi direkt o goze batioo daha once bu filmi gormemistim

ayy canim benim kizin suratina dikkat etmekten baska yeri gormemisim dedigin gibi cinsellik iceriomus afisinede yansittiklarina gore ama kizin yuzu cok dikkat cekiciydi direkt o goze batioo daha once bu filmi gormemistim

kesinlikle cnm kızın gozleri felaket ama bu korku tarzında bir film gibi

bebegim ya nereden buluyorsun bilemıyorum film bulma konusunda cok basarılısın opuyorumnanaktanvereliniortakŞeniz

kesinlikle cnm kızın gozleri felaket ama bu korku tarzında bir film gibi

bebegim ya nereden buluyorsun bilemıyorum film bulma konusunda cok basarılısın opuyorumnanaktanvereliniortakŞeniz

saolasin canim benim bak bu filmde ilginc belki duymussundur seytan sanati

art%2Bof%2Bthe%2Bdevil.jpg
poster01.jpg

Günümüzde, büyücülük, açıkça yapılan bir şey değildir. Eğer yaparsanız, gerçekten dehşet verici sonuçlar alırsınız. Milyoner kocası tarafından terk edilen bir kadın, onun ailesinin üstüne ölümcül bir lanet gönderir. Tüm aile üyeleri, mantıksız bir şekilde ölmeye başlar. Polis, bu durum karşısında çaresiz kalır ve olayı çözemez. Bu sırrı çözebilecek tek kişi, dikkatli ve açık fikirli bir gazetecidir.
“Art Of The Devil” Uzakdoğu sinemasının alışık olduğumuz korku ve gerilimini, mükemmel bir kurgu ve gerçekçi görsel efektlerle bizlere sunuyor. “Vodoo Büyüsü”nün esrarengiz dünyasını kapıları aralanıyor

Back
X