En İyi Gerilim Filmi

kızlar ben 40, dk ya kadar izleyebildim
2, bölüm çalışmadı bişeyde anlamadım ya şimdi bunlar kızları kaçırıp bağlıyolar
onların etini mi yiyolar bide sonu nasıl bitiyo biri deyiversin gari kaydirigubbakcemile5

Filmin Konusu
Anne ve babaları yakın bir süre önce ölmüş olan Hamilton ailesi dört (buçuk) genç kardeşten oluşan “tuhaf” bir ailedir. Hamiltonlar sık sık taşınmaktadırlar. En büyükleri David, çalışıp aileyi geçindirmeye çalışan sorumlu, ancak diğerlerinin pek takmadığı abidir. Tek kusuru kendini fazla ciddiye alması ve ara sıra eve attığı bazı berduşları öldürmesidir. Ortanca kardeşler Wendell ve Darlene ise serserilikle zaman geçiren, aralarında ensest ilişki olan, genç kızları kaçırıp kanlarını emen ve bodrumdaki bir kafeste kapalı tuttukları buçuk kardeşlerine de ikram eden uçuk tiplerdir. Hamilton ailesinin tek normal ferdi Francis ise olan biteni mutsuz gözlerle izlemekte, ailesinden nefret etmektedir. Francis’e okulda ailesi hakkında bir yazı yazması ödevi verilmiştir ancak Francis yazı yazmak yerine ailesinin bu tuhaf hallerini doğal ortamlarında mini kamerası ile filme almayı tercih eder. Film de sık sık Francis’in kamerasından akan görüntülerden besleniyor. Senaryosu oldukça iyi, aile korkusu üzerine izlemeye değer bir bağımsız “modern vampir” projesi.

tatlım sonu nasıl bitiyo peki en son ortanca kardeşle küçük kardeş bodrumda kavga ediyodu sonrasını izleyemedim

arkadaslar grotesque diye bir film izledim igrenc otesi bir film cok kan var ya boyle bir film olamaz zaten avrupa ulkelerinde yasaklanmis

the game "oyun" bunu mutlaka izleyin 1996 yapımıydı sanırım michael dougles ve sean pean oynuyor. senaryo çok ilginç ve sürpriz dolu... en iyi gerilim filmlerinden bence. bunun dışında 1968 yapımı rosermary baby izleyin... the bird "kuşlar" yada yükseklik korkusu filmleride iyi .. bu bahsettiklerim eski filmler ama kaliteli...

bu arada kısa bir dipnot film arşivi oluşturuyorum. benden yardım isteyebilirsiniz izlemek istediğiniz filmler konusunda...

afısını gormustum canım konusu ne uzerıneydı ıskence mı yapıolardıda kanlıydı

evet canim cok kanli igrenc otesi sacma sapan konusu olmayan bir film biraz testereden biraz otelden esinlenmisler ama uzaktan yakindan alakasi yok zaten filmi yarida kestim kesmeden bicmeden baska birsey yoktu ki:bbo: normalde severim boyle filmleri ama hic hosuma gitmedi bu

cover&

evet canim cok kanli igrenc otesi sacma sapan konusu olmayan bir film biraz testereden biraz otelden esinlenmisler ama uzaktan yakindan alakasi yok zaten filmi yarida kestim kesmeden bicmeden baska birsey yoktu ki:bbo: normalde severim boyle filmleri ama hic hosuma gitmedi bu

anladim canim herseyin abartisi kotu bence sawda hostelde kaararinda oldugu icin izlenebilio asiriya kacinca insan kaldiramio dogal olarak ince bi cizgi var demek bu filmde o cizgiyi asmislar

anladim canim herseyin abartisi kotu bence sawda hostelde kaararinda oldugu icin izlenebilio asiriya kacinca insan kaldiramio dogal olarak ince bi cizgi var demek bu filmde o cizgiyi asmislar

evet canim aynen zaten avrupa ulkelerinde yasaklanmis bir film

bende kan ve vahşet yerine gerilim aksiyon olan filmleri çok seviyorum panik odası ,seven(bred pitt )otostopçu,perili ev vampir filmleri ve seri cinayetlerin olduğu ve ip uçlarıyla kendini buldurmaya çalışan katil filimleri,yada aslınds bi piskopat olup kendini iyi gösteren bi adam genç kızları kandırıp onları öldürüyo bunlar izlediğim filmler bide isimlerini hatırlayabilsemçok güzel olacakta hee mesela telefon kulubesi korkuyla alakası yoktu ama bence insanı çok geriyo bu tarz piskopatlıklara bayılıyorum işte-tatlicadiarzu-

REC FıLMıNı ıZLEDıM

ve açıkcası filmi pek beğenmedim.asşında filmin konusu fena değil ,hani insanları korkutacak ve gerecek bir yapısı var ama bişi filmi berbat etmiş ki o da kamera çekimi.kamera çekimi çok kötü yani ,hani elinize bir kamera alırsınız çekersiniz ya ,işlenmemiş ham hali ile yayınlarsınız aynen öyle..filmde kameran ve bir spiker var..olaylar o kameranın çektiklerinden oluşuyor ,öyle anlatılıyor..halbuki daha profosyonelce bir çekim yapılsa idi bence daha iyi olurdu..kamera hareketleri çok yorucu idi ,bir sağa bir sola sürekli hareket ediyor,bir estetik yok..çekim kötü olduğu için film beni çok etkilemedi...

REC FıLMıNı ıZLEDıM

ve açıkcası filmi pek beğenmedim.asşında filmin konusu fena değil ,hani insanları korkutacak ve gerecek bir yapısı var ama bişi filmi berbat etmiş ki o da kamera çekimi.kamera çekimi çok kötü yani ,hani elinize bir kamera alırsınız çekersiniz ya ,işlenmemiş ham hali ile yayınlarsınız aynen öyle..filmde kameran ve bir spiker var..olaylar o kameranın çektiklerinden oluşuyor ,öyle anlatılıyor..halbuki daha profosyonelce bir çekim yapılsa idi bence daha iyi olurdu..kamera hareketleri çok yorucu idi ,bir sağa bir sola sürekli hareket ediyor,bir estetik yok..çekim kötü olduğu için film beni çok etkilemedi...

adı üstünde rec zaten tatlım daha inandırıcı olması açısından bence böyle daha iyi
ben tırstım valla
ben işkence tarikatını (odası) seyrettim çok iğrençti ya zaten bu filmlerin yazarlarının yönetmenlerinin bence çok ciddi piskolojik sorunları var ciddi hastalar hatta ha duymuyo muyuz duyuyoruz böyle şeyler gerçek hayattada oluyo özellikle amerikada ama çok berbattı ben bu filmi kimseye tavsiye etmiyorum aklı başında olan bi insan bu tür filmleri izleyipte tavsiye etmez bence gerçekten de insanın dengesini bozar bu tür filmler bikere de snuff izleme salaklığında bulundum onunda işkence sahnelerini kapadım sesini kıstım ama öyle bile kötüydü ben galiba bu tür değilde kesmesiz biçmesiz gerilim filimlerinden hoşlanıyorum burda bi arkadaş yazmıştı bilinç altımı bu tür filmlerle dolduramam diyr bnce de böyle fimler izlemeyinnn.........bir dost :1ninca:

Son düzenleme:
bakıın bu filmle fena sayıılmaz aslıında güzelde sonu biraz kafa karıışştıırııyo bu film 2010 da Türkiye ye gelicekmişş ama yurt dıışşıında gösterimdeymişş ben netten izledim

Back
X