• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

katilimi_tan__yorum_filmi.jpg

SEMUM eğlenceli bi türk gerilim filmiydi=)
şimdide DABBE 2 çıkmış birincisini seyredemedim ikincisinide seyredebileceğimi sanmıyorumkafamçokkarıştı

SEMUM eğlenceli bi türk gerilim filmiydi=)
şimdide DABBE 2 çıkmış birincisini seyredemedim ikincisinide seyredebileceğimi sanmıyorumkafamçokkarıştı

ben dabbe1 i izlemiştim.zaten hasan karacadağ japonyada yaşayan bir yönetmen ve japon korku sinemasıda harikadır.gerçketneden bunu filmini yansıtmış.efekler falan güzeldi.konu da fena değil ,bildiğiniz kıyamet ...ama filmi bişi batırmış..şimdi filmede benim tanıığım birisileri oynamıyordu ve çok kötü oyunculukları vardı...berbat oynamaları filmi öldürmüş..daha iyi oyuncular oynasalardı o zaman film çok güzel olabilirdi ama dediğim gibi nereden bulmuşlar bu insanları ,yönetmen film çekilirken uyuyormuydu ki ,bunlar bu kadar kötü oynamış..düşünsenize ,size ölmüş birisinden mail geliyor ve bu maildede korkunç bir video var..oyuncu arkadaş, aaa sen ölmedinmi gibi tekdüze bir halde,yüzünde de korku ifadesi olmayan bir halde maili okuyor..sanki her zaman ölen birisinden korkunç bir mail alıyoruz..többe töbe..ve daha böyle bir sürü şey..
dabbe2 de umarım iyi oyuncular vardır yada aynı kişile roynuyorlarsa umarım zaman içinde kendilerini geliştirmişlerdir
adam okadar efek yapmış valla bışa gitmiş herşey

"DEEP BLUE SEA" çok sağlam ve başarılı bi gerilimdir

Eklentiler

• $DEEP BLUE SEA.webp
    $DEEP BLUE SEA.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
solss.jpg

Bence güzeldi bu filim. Özellikle sonu çok hoşuma gitti... Biraz dehşet görüntüler var. Geriliyorsunuz yani...

Filmin konusu şu: “FRIDAY THE 13TH” VE “THE HILLS HAVE EYES” IN YARATICILARINDAN
Korku ustaları Wes Craven ve Sean Cunningham geri dönüyor! ıkili 1972 yılında çektikleri “The Last House On The Left” isimli filimle sinema dünyasında üne kavuşmuştu… Bu sefver Craven ve Cunningham yapımcı koltuğunda, soldaki son ev ise en az eskisi kadar tüyler ürpertici…
Mari en yakın arkadaşıyla ailesinin göl evinde huzurlu bir tatil geçirmeye hazırlanıyordur. Ancak arkadaşıyla eve doğru giderken hapisten kaçmış bir çete onlara saldırır, onları hunharca döver ve ölüme terk eder. Mari sürünerek de olsa ailesinin onları beklediği göl evine ulaşmayı başarır, ancak başlayan fırtına, çeteyi de aynı eve sığınmaya zorlar. Mari’nin ailesi yeni misafirlerinin kim olduğunu anlayınca, onları bu eve sığındıklarına pişman etmeye karar verir…

Back
X