• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

karantina-film-izle272.jpg

jeniffer carpenter değil mi bu? dexter'in bacısı

genelde paylaştığınız filmler korku filmi.. gerilim değil arkadaşlar.. tabii bi açıdan bakınca korkunca da geriliriz (:

valla arkadaslarr ben bu yasımaa geldım oldumm olası bayılımm korkuu fılmlerinee amaa Paranormal Aktivity beni acayipp bozduu..ödüm patladıı hamileyseniz yada zaten sorunlarınız varsa bugünlerde sakın ızleyemeyın ..soylee gunduz gunduzz ızleyın:)) ben heralde bıde evde tek basımaa gecenın bır koru laptop basında ızledım dıye bu kadar gerıldımm..fılm bıttıı..hehh ıyı haltt ettın kızım nasıl uyuycan sımdı sen dedım..yemın ederımm son sahneyı ızleyemedım yaww ..GERCEK KESITTEN ALINMIS OLMASI HERALDE COK ETKILERDI BENI ..4.Günn normale donumm 2.SİNİDE Mİ İZLEYIM DIYE KASINMAYA BASLADIM:)) iyi seyırler!!

Arkadaşlar daha çok korku değilde gerilim filmleri daha cezbedici benim için...Çünkü gerçekten korkutuyor:1ninca:
İskelet Anahtar bu zamana kadar izlediğim gerilim filmlerinin enlerinden diyebilirim..Kimilerine göre fena sayılmasada (ki genelde erkeklerin fikri,onlara daha ürkütücü sahneler gerek) bence seyredilesi güzel bir yapım..

aynen iskelet anahtarı izlemeyen kalmasın bencede...dejavuyuda:))

Ben en çok Teksas katliamı, Testere serileri, Otel,Tepenin gözleri filmlerinde tırsmışımdır :53::83::120:
Ama iğrenç sahnelerini izlemem bakamam kocişimle izlerim o anlatır bana :27::27:Yalnız izlememenizi de tavsiye ederim :81:

Ben en çok Teksas katliamı, Testere serileri, Otel,Tepenin gözleri filmlerinde tırsmışımdır :53::83::120:
Ama iğrenç sahnelerini izlemem bakamam kocişimle izlerim o anlatır bana :27::27:Yalnız izlememenizi de tavsiye ederim :81:
Hepsini izledim hiçte korkulacak ve yalnız izlemememizi gerektirecek sahneler yoktu. :27:

Back
X