En İyi Gerilim Filmi

ben hiçbi filmden korkmazdım korkçaım bi film arıodum hep taaa ki The Shining i izleyene kadar:18::18: o nasıl bi filmdir 3 gün rüyama girdi uyuyamadım resmen.jack nicholson ı başka bi filmde görsem korkuyorum artık o derece :1: filmde o çocuğun redrum redrum demesi rüyalarıma girdi ayy bak tüylerim diken diken oldu anlatınca bile harika ötesi bi film tavsiye ederim herkese izleyin hak verceksiniz bana :51:

türkçe dublajı var mı merak ettim çok övdün alim de izleyim bari:32:

evet kotalı ama 1 filmden de kota hemen dolmaz herhalde demi.ben bi deneyim en iyisi:):87::26::97:

fc8bb_nwd0vhv9rw1008litr9e.jpg

salak josh, erkeklik taslamasan olmazdı:27::27:

gerilim ötesi; Rosemary'nin Bebeği (hamilelere izlettirilmemesi tavsiye ediliyor)

Das Experiment. Film zaten etkileyici bir de yaşananların gerçek olduğunu düşünürsek çok daha etkileyici oluyor.Ve bir de Anestezi (Awake). Tam gerilim sayılmasa da çok etkileyici ve şaşırtıcıydı.

sürekli starda verılen geren ve kımlıgı belırsız hiç ummadıgınız bri katıl çıkıo fear ısland(korku adası)

ve benı en cok geren ve garip bı sonla bıten the orphan killer mukemmel bi gerılım tavsiye ederm

insan kırkayak
kesınlıkle ızlenmesını tavsıye etmem:66: acaıp psikolojik gerılımlı bı fılm zaten yarısında bıraktım ızlemeyı fena oldum dusundukce ve dahii ıkıncısı yapıldıgında bırcok ulkede yasaklanmıs
hadı bakalım buyrun ızlemeyın:66::66:

the shining(cinnet)..80 yapımı ama arkadaşımla izlerken baya gerildik,özellikle filminin müzikleri korkutucuydu(ama film bittiğinde aklınızda ,filmle ilgili bir sürü soru kalıyor,ama yine de beğendim,hani film şaşırtmasını biliyor,sıradanlıktan uzak :87: izlemeye değer :82:

Back
X