Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taksim Kızılkayalar ilk aklıma gelen yer ama ıslak hamburger buna dahilse tabi :)
Rica ederim :) olsa şimdi bi kaç tane yesem :)
ayrıca gidip görmedim yemedim ama
sen sorduktan sonra şöyle bi internette araştırdım
Beşiktaş Kralburger varmış,
orayı çok methediyorlar ve hep listelerde ilk sırada yer alıyor.
Kralburgeri duymamıştım daha evvel. Denemek için onu da listeme aldım. Teşekkürler :)
Bir de Taksimde Mano Burger var. Orayı da beğendim. Özellikle hellimli, beğendili burgeri Ottoman. Ama mutlaka Double söyleyin, 220 gr.lık köfte yiyince etin tadını daha güzel alıyorsunuz.![]()
burger station ı önerebilirim
dükkan burger veya istinye burger bar
Reşitpaşadaki Burger Bar'a yaklaşık 1.5 yıl önce gitmiştim ama normal cheeseburger yemiştim. Herkes soslarını denemelisin diyor. Senin önerebileceğin bir sos var mı?![]()
Bende oraya 2 kere gittim, bir de sapphire avm'e şube açmışlar, geçenlerde orada yedim.
ben burger & egg diye bir şey yemiştim, garson arkadaş "hakiki amerikan burgerı" demişti, çok beğenmiştim.
bir de senin denediğin gibi normal cheeseburger yemiştişm, güzeldi ama normaldi.
geçen sapphire'de gittiğimde, atıştırmalıklardan yedim burger değil de ismi efsane üçlü gibi bir şeydi, yanında bir sürü sos getirdiler isimlerini bilmiyorum, garson tavsiyesi üzerine de garlic mayo diye bir sos aldım, güzeldi. değişik sosları var gerçekten.
en kısa zamanda yine denemek istiyorum farklı tatlarını, ama pek yolum düşmüyor o tarafa.
Denemeyenler için kesinlikle tavsiye ediyorum,,,
Scholtzsky's orijinal hamburgeri![]()
![]()
kral burger beşiktaşta değil leventte ışıkların hemen karşısında melodi çarşısının çıkışında bnm vazgeçilmez mekanımbayılıorum özellikle chesee burgerlerine
bde hisarüstünde burger house var braz fiyatlar tuzlu ama mükemmellllllll![]()
Blog adresin nedir? Profiline yazmamışsın. Blog okumaya bayıldığım ve özellikle git/dene/yaz bloglarını sevdiğim için merak ettim.
Önereceğim yer ise, 4. Levent'teki Komşu Burger. Bence daha iyisi yok. Kömür ateşinde yaptıkları için enfes mangal tadı var. Bir ara et ve burger merkezi Teksas'da kalmıştım. Bu Komşu oradakilerle yarışır bence![]()