• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi intikam sekilleri?

aynen ben de senin durumunu yaşadım.

beni çok sevdiğini söylüyordu, ama inanmıyordum. ona bir şans vermek istediğim gün nişanlandığını öğrendim. nispet yapar gibi nişanlısı ile evimin önünden geçerdi. hem üzüldüm, hem sevindim. ya aşık olsaydım halim ne olurdu diye düşündüm, şükrettim.

evlendi ve eşine benden bahsetmiş, eşi benimle tanışmaya dahi geldi. iki çocuğa rağmen boşandılar.

Allah kötü niyetlilerin niyetlerini kendilerine çeviriyor.

Ben çok yaratıcıyımdır intikam konusunda, öyle barışıp terketmek ya da gidip duyacağı şekilde başkalarıyla birlikte olmak gibi şeyler yapmam kendimi daha fazla yıpratmam bana değer vermeyen biri için , onun yerine içim soğuyana aklına gelmicek pislikler yaparım yaptım da ama burada anlatamam valla utanırım :1: Herkes ahlaklı ahlaklı şeyler yazmış ne güzel unut boşver gibi :1::1: Ben anlatamıcam o yüzden yaptıklarımı :1:

ya bırsey soylıyeyım mı ben bunu cok merak ettım.. neler yaptın acaba?? bak daha 4 5 kısı merakla senı beklıyoruz. kız kızayız burda anlat :)

Telefon numarasını da dağıttım evet :D ama asıl olarak gidip onun adına bazı sitelerde gay profil oluşturdum, evine kaos lg, beargi vs. gibi bir kaç dergi gönderdim onun adına, sonra yaptıklarım yavaş yavaş bana dedikodu olarak geri dönmeye başladığında çok şaşırdığımı idda ettim, beni paravan olarak kullanmasının beni çok üzdüğünü ama bi yandan da neden sağda solda yaşadıklarımızla ilgili birşeyler uydurduğunu artık anladığımı filan söyledim :1: Sonuç: ev arkadaşıyla evleri ayırdılar, sanırım artık çocuk o evde kendini güvende hissedemedi :9::9::9: Ama ayrıldığın kızın ardından hikayeler uydurup saçma sapan laflar etmeye başladıysan haketmişsindir bence bunu :47:

Buarada bu dahiyane planı tek başıma ben akıl edemedim malesef. Yıllar önce Türkiyenin ünlü bloglarından birinde verilen taktiklerden biriydi gay profil oluşturmak, nüfus cüzdanı fotokopisinı ele geçirip kendine hat açtırıp onu borca batırmak vs. ben en zahmetsiz taktiğin bu olduğunu farkedince denemekten ne çıkar diye düşündüm sonrası Türk halkının homofobikliği sağolsun çorap söküğü gibi geldi :1:

Telefon numarasını da dağıttım evet :D ama asıl olarak gidip onun adına bazı sitelerde gay profil oluşturdum, evine kaos lg, beargi vs. gibi bir kaç dergi gönderdim onun adına, sonra yaptıklarım yavaş yavaş bana dedikodu olarak geri dönmeye başladığında çok şaşırdığımı idda ettim, beni paravan olarak kullanmasının beni çok üzdüğünü ama bi yandan da neden sağda solda yaşadıklarımızla ilgili birşeyler uydurduğunu artık anladığımı filan söyledim :1: Sonuç: ev arkadaşıyla evleri ayırdılar, sanırım artık çocuk o evde kendini güvende hissedemedi :9::9::9: Ama ayrıldığın kızın ardından hikayeler uydurup saçma sapan laflar etmeye başladıysan haketmişsindir bence bunu :47:

Buarada bu dahiyane planı tek başıma ben akıl edemedim malesef. Yıllar önce Türkiyenin ünlü bloglarından birinde verilen taktiklerden biriydi gay profil oluşturmak, nüfus cüzdanı fotokopisinı ele geçirip kendine hat açtırıp onu borca batırmak vs. ben en zahmetsiz taktiğin bu olduğunu farkedince denemekten ne çıkar diye düşündüm sonrası Türk halkının homofobikliği sağolsun çorap söküğü gibi geldi :1:

way be baska neler yaptin?

Ben çok yaratıcıyımdır intikam konusunda, öyle barışıp terketmek ya da gidip duyacağı şekilde başkalarıyla birlikte olmak gibi şeyler yapmam kendimi daha fazla yıpratmam bana değer vermeyen biri için , onun yerine içim soğuyana aklına gelmicek pislikler yaparım yaptım da ama burada anlatamam valla utanırım :1: Herkes ahlaklı ahlaklı şeyler yazmış ne güzel unut boşver gibi :1::1: Ben anlatamıcam o yüzden yaptıklarımı :1:

baska neler var baskaa :)

Son düzenleme:
aynen ben de senin durumunu yaşadım.

beni çok sevdiğini söylüyordu, ama inanmıyordum. ona bir şans vermek istediğim gün nişanlandığını öğrendim. nispet yapar gibi nişanlısı ile evimin önünden geçerdi. hem üzüldüm, hem sevindim. ya aşık olsaydım halim ne olurdu diye düşündüm, şükrettim.

evlendi ve eşine benden bahsetmiş, eşi benimle tanışmaya dahi geldi. iki çocuğa rağmen boşandılar.

Allah kötü niyetlilerin niyetlerini kendilerine çeviriyor.

sende kotu seyler yasamissin, ama ikimizin durumu farkli.. ben ona inaniyordum hatta onun gibi biri karsima ciktigi icin o kadar mutluydum ki.. bana o kadar iyi davraniyordu ki.. simdi aramiyor bile! :( ne oldu ne degisti bilmiyorum...

İntikam iyi birşey degil ama eski sevgilinden falan intikam almak istiyorsan , yeni sevgilinle elele önünden geçiceksin, kıskançlıktan ölür :1:

İntikam iyi birşey degil ama eski sevgilinden falan intikam almak istiyorsan , yeni sevgilinle elele önünden geçiceksin, kıskançlıktan ölür :1:

pekı yenı sevgılısının sucu ne?? sen ıcınde kın duygularıyla kıskanclıkla beslenırken yanındakı sana yenı yenı duygular beslemeye başlayan adamın sucu ne?? bence hıc adıl degıl.. cok bencılce... o zaman senı yuz ustu bırakıp gıden adamla aynı kefeye koyulmus olursun.. oda duygularla oynadı sende aynı seyı yapmıs olursun...

pekı yenı sevgılısının sucu ne?? sen ıcınde kın duygularıyla kıskanclıkla beslenırken yanındakı sana yenı yenı duygular beslemeye başlayan adamın sucu ne?? bence hıc adıl degıl.. cok bencılce... o zaman senı yuz ustu bırakıp gıden adamla aynı kefeye koyulmus olursun.. oda duygularla oynadı sende aynı seyı yapmıs olursun...

Kesinlikle katılıyorum, yazık başka insanları üzme değrmeyen biri için, başka birşey yok benim yaptığım ama o dediğim yazıyı bul başka şeyler bulursun belki kendine göre.

Hayatında başka biri olduğu için seni yüzüstü bıraktıysa kızı bulup ona anlatabilirsin neler yaptığını enazından nasıl biriyle birlikte olduğunu bilsin.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim kizlar!! bugun sakin kafayla dusundum.. 1 ay boyunca aramayan, mesaj atmayan, oldu mu kaldi mi, yasiyor mu, kisacasi hic sallamayan bir erkek icin intikam plani dusunup, intikam almak bile cok gereksiz... Kendi camurunda bogulsun. Allah'a havale ediyorum..

Ben de intikam almıştım.:ssz: Çok kinciyim, hırslıyım bu beni yer bitirir çoğu zaman.
Madem konu sahibi merak etmiş, ben de anlatayım bari. Üzgünüm bayanlar ben de pek melek sayılmıyorum. Doğrusu kötüye kötülükle cevap vermek değil elbette ama işte:26:
Benim bir erkek arkadaşım vardı. Seviyordum da onu. Ama bir gün kulağıma öyle birşey geldi ki. Benle sevgili olmadan önce arkadaşları ile iddaaya girmiş. Ben o kızı tavlarım, basit felan gibi çirkin kelimeler kullanmış. Hepsini burada söyleyemeyeceğim. Araştırdım doğruymuş. Yine de kendisine de sordum. İnkar edemedi. Başta öyle başlamış ama sonradan çok sevmiş beni felan gibi bilindik şeyler söyledi. Bir süre kabullenemedim, bu denli aşağılanmayı oyun için kullanılmayı hazmedemedim.
Bağırdım çağırdım, ağzıma gelenleri söyledim ona. O da kabullendi, birşey diyemedi. Sonunda bir gün eee yeter bee yüzüme vurup durma dedi.
Bir de üste çıktı anlayacağınız. Ben de herşeyi unutmuş gibi yapmaya karar verdim. Bir süre böyle devam ettim. Eskisi gibi davranmaya başladım. O da yedi. Böyle bir süre geçti, bu iyice unuttu olanları. Tam böyle rahata ermişken öyle bir zamanda terkettim ki bunu. Eşekten düşmüşe döndü.

pin_up_girl arkadaşım beğendim yöntemlerini:9: Biraz daha anlatsana ya. Benimki bebek oyuncağı gibi kalmış seninkinin yanında.:9:

Boşver çıkmamışsın ,ona alışmamışsın bile.Biz çıktık,alıştırıldık,sevdik ve terkedildik...Allah'a bıraktık hesabı..Sen ona dair birşey yaptıkça kendini birşey zanneder..

Selam kizlar!!!!

Biliyorum ki hepimiz iyi niyetli, hos ve tatli bayanlariz, ama biri yaramiza basinca intikam gudumuz devreye giriyor. Size sorum su simdiye kadar aldiginiz en iyi intikam yontemi nedir? Tabi ki sevgililerinizden aldiginiz ya da arkadaslarinizdan aldiklariniz farketmez! Sadece intikam sekli..

Dünyada dost arkadaş olabileceğimiz anlaşabileceğimiz bir çok insan var, neden beni üzenleri hayatımda tutayım ki.
Çıkarırırım hayatımdan olur biter.
Birinden intikam mı almak istiyorsun, o halde hayatına devam edeceksin, mutlu olacaksın.
Öyle planla proğramlı intkamla uğraşacağıma bir dil kursuna kaydolur enerjimi dil öğrenmek için harcarım.
Böylece puan haneme bir artı yazılır :)

biri intikam mı dedi... çıktım geldim hemenn. hayatımda tek bir kişiden intikam aldım oda hayatımın 3 yılını çaldı ve hayatımda ılk kez onun yüzünden babamdan tokat yedim.. şu an bile aklıma geldikçe o an deliriyorum.. normalde hayatta kötü düşünene biri değilim ama o kişi benim hayatımı mahvetti.. o yaşımda adaşlarım test soru çözerken ben cezaevi kapılarında bekliyordum camdan çıkarda görürmüyüm diye.. ve sonra olmadık bir insanın lafıyla beni bırakıp gitti. ama cok buyuk ant içtim kan kusturucam ona diye... kendimi toparladım universiteyi kazandım ve gittiğim yerde bırıyle tanıstım. ama ondan vakıt ıstedım bıtmemiş bir hesabım var onu kapatmam lazım dedim oda tamam dedi.. eski sevgilim pişman olmuş o arada benı bıraktıgına ve yalvarıyor bana kapıların onunde yatıyordu günlerce ağladı.. 2 ay boyunca hiçbirşey demedim sadece onu dinledim telefonda.. ve 2 ayın sonunda birgün aradım. sen beni 4 yıl ıcınde kac defa aldattın sustum yuttum. 5 ay cezaewınden cıkmanı bekledım sustum.. çıktın tek bırı bana iftira attı sorma gereği bile duymadan terk edip gittin sustum. ve en önemlisi senden ayrılmadıgım ıcın babamdan bir tokat yedim yine sustum... ama şimdi beni iyi dinle su 2 ay ıcınde seni unuttum artık susmuyorum seni sevmiyorum. işte bitirmek senin yaptıgın gibi değil böyle olur. su andan ıtıbaren hayatımda başka biri olucak belki ciddi olur belkıde yurutemeyız bılemem ama sen benim için bittin dedim. son sözümde şu olsun sen beni öldürdüğünü sandın ama bak ölmedim daha güçlüyüm... ama sen seni sevmeyen birinin kalbinde kim vurduya gidecek öleceksin dedim ve suratına kapattım... işte hayatımın en büyük intikamı... şimdi kendisi kan kusuyor andım gibi. herkezde beni arıyor ama bulamıyor.. alkolik olmuş sokaklarda yatıp kalkıyor. ama eywallahım yok yolda yerde yıgılmıs görsem dönüpte ikinci kez bakmam....

vavvvv süperrrr işte intikam:47: intikam:47: agzına saglıkkk ohhhh

Back
X