• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi intikam sekilleri?

Amannnn.Boşver canım kimbilir naptı,onun için entrikalara mı girişceksin?
Unut gitsin... Çok kinci bir insanımdır yapılanları asla unutamam ama devamı da gelmez benim için,bitmişse biter. Onla ilgili bir planım bir daha olmaz,intikam planı bile. :1: ne hali varsa görsün.

vavvvv süperrrr işte intikam:47: intikam:47: agzına saglıkkk ohhhh

melegemelek seytana seytan olucaksın tatlım..... o sımdı hergun suurnuyorrr bende nısanlımlaa o kadar mutluyum kı.. allah nazardan saklasın..:nazar::nazar:beni öldürecekmiş.. beni kesecekmiş.. beni doğrayacakmış.. beni yaşatmayacakmış... pehhh çokta biyerimdeydi... sımdı benden haber aldıkca kuduruyordur emınım.. gecende yolda gordum gerzek gerzek bagrıyordu yolun ortasında.. kendıme dedım kı sen buna 3 yılını verdıysen yazık sana dogunal dedım.. walla kendıme acıdım :D:1::1::1:

melegemelek seytana seytan olucaksın tatlım..... o sımdı hergun suurnuyorrr bende nısanlımlaa o kadar mutluyum kı.. allah nazardan saklasın..:nazar::nazar:beni öldürecekmiş.. beni kesecekmiş.. beni doğrayacakmış.. beni yaşatmayacakmış... pehhh çokta biyerimdeydi... sımdı benden haber aldıkca kuduruyordur emınım.. gecende yolda gordum gerzek gerzek bagrıyordu yolun ortasında.. kendıme dedım kı sen buna 3 yılını verdıysen yazık sana dogunal dedım.. walla kendıme acıdım :D:1::1::1:

aman salla gitsn çokda güzel intikam almışsın oda yanına kar kalmış. oh bide güzel olmuş:)

aman salla gitsn çokda güzel intikam almışsın oda yanına kar kalmış. oh bide güzel olmuş:)

aynen walla tatlımm şöyle çok iyiyim :))) burayı okuyan herkeze tavsıye edıyorum.. bırı sızı bırakıp gıttıyse bır kere ayrılalım dedıyse dönmeyinn... dönmeyin kii kendınıze saygınız yok olmasın... onun yaptıklarını kabullenıp affetmenız sızı ıcten ıce bıtırırr.. bırakın bakın keyfınıze... elbet degerınızı bılıcek ve anıden karsınıza cıkacak bırı olacaktır... o zaman nevrınız donuyor ıste.. eskılere benım gıbı guluyorsunuz..

İntikam yanlısı değilim.
En büyüğü önemsememektir zaten.:ssz:
Mezuniyetime geldiğinde peşimde dolaşıyodu ben yanından geçip giderken cümleleri boğazında kaldı. Çok güzel eğlenmiştim.
Nasıl üzülmüş nasıl üzülmüşşş :27:

Allaha havale ediyorum yeterli mi? :)

Saclarimi kestirdim, biraz tarzimi degistirdim ve kisa bir tatil yaptim.. daha iyi ve daha gucluyum, ona ne mi yaptim? Allah'a havale ettim, Allah'indan bulsun yuzunu bile gormek istemiyorum. tsk ederim kizlar sizler harikasiniz.

Allah beni kahretsin..
Epey süre bekledim, Allaha havale ettim, hayatıma devam edeyim çok mutlu olayım dedim, ama anlık bir karar gözüm döndü, intikam alayım dedim, elime yüzüme bulaştırdım. Benden hiçbir şey olmaz, hiçbir şey..

Eski sevgiliminden intikamımı çok acımasızca aldım. Üniversite son sınıftaydı ve uzaktan eğitim okuyordu son dönem mezun olacaktı. Uzaktan eğitimde kısa sınavlar ve vizeler online olarak eriliyor. Ben de önceden onun matematik sınavına girmiştim yardımcı olmak için, şifresni biliyordum yani.
Sınav dönemi ve ayrılmamız bir araya gelince aklıma dahiyane :ssz: bir fikir geldi. Onun bütün sınavlarına girdim ve hepsinden vasatın altında not aldım bilerek ve isteyerek. Bu sayede okulu uzadı , mezun olamadı, :1:

Ben de aldatılma acısından bu şekilde kurtuldum :26:

Kizlar cok guzel intikamlar almissiniz mukemmelsiniz ama benim intikam konum sizinki gibi muhtesem degil iste. Yurt arkadasimdi hala ayni yurttayiz ama simdi konusmuyoruz. Bana icin icin kin beslemis konustugumuz zamanlarda. Muhtemelen beni kiskandigi icin. Bana intikam sekilleri onerebilirseniz cok sevinirim. Onun hakkinda cok kotu bisey ogrendim ordan mi yurusem acaba.

Iyi davranarak masum görünerek çok güzel intikam alabiliyorsun denemeni tavsiye ederim:))

intikam değilde dua etmiştim.. bi çocuk vardı konuşuyoduk baya baya ümit vermişti sonra olmaz demeye felan başladı.. kısa bi süre sonra da biriyle konuştuğunu ilişkiye doğru gittiğini söylemişti.. bende canımı yaktın sadece dua ediyorum biliyorum allah koymaz bunu demiştim.. bir gün sonra aradı dün kız bana konuşmak istemediğini söyledi nasıl beddua ettiysen artık dedi :) bende o beddua değildi canımın acısıydı dedim hiç birşey diyememişti

valla ben eşimle yazışan iş arkadaşına üstü kapalı bütün arkadaşlarını içinde ay canım kaşarlı tost çekti deyip bir arkadaşla sesli kaşar ( peynir olanından) ile ilgili tost üzerine konuşmuş kaşar kelimesini bastıra bastıra uzatıp kaşar çeşitlerini sıralamış kıza bakarak iki ayaklı kaşar demiştim tabi bu arada eşim yanımda oturmuş koluyla belimi sıkıp uyarmaya çalışsa da içimden sen dürt deyip deyip laf sokmaya devam ettim hayatımda ilk kez birine laf sokmuştum ama çok güzel bir duyguymuş tavsiye ederim tabi böyle iki ayaklı kaşarlar için (dip not eşiminde emdiği sütü burnundan getirdim bu arada )

Back
X