Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım illaki türk kahvesi yapacaksın. kahve makinaları güzel köpürtüyor ama tavsiye etmiyorum o an mutfağa giren falan olur görmesinler. bakır cezvede yap kahveyi, bir fincana 1 tatlı kaşığı dolusu kahve, yarım tatlı kaşığıda şeker koy, tabi şekeri tercihe göre yapacaksın önce soracaksın nasıl içerler. neyse kahve hafif çökene kadar karıştırma baktın çökmeye başladı cezveyi hafif eğip kaşığı dik değil eğik bi şekilde tutarak karıştır, çok karıştırma ama, sonra köpürmeye başlayınca kaşıkla köpüğünü paylaştır tüm fincanlara ne kadar köpük çkarsa bu işlemi o kadar yap sonra en son kahveyi kaynat ve fincanlara dök. tavsiyem ağzı geniş fincan değil dar fincan kullan o zaman daha köpüklü görünür. kolaygelsin sana canım. hayırlı olsun şimdiden.
aman kopuksuz olsa ne olur kahve kopuksuz diye kizi istemekten vazgecenini duymadim simdiye kadar bukadar kasma kendini
bahane arayan goz herhalukarda bulur aramayan goz herseyi guzel gorur zaten
sodalı kahve yapabilirsin harika köpürüyo su yerine soda , şeker yerine tadelle koyuyorsun benmari usulü eriyo ve son çok minik dövülmüş birkaç fındık taneciği tabağa da bir tane çikolata koyabilirsin
ee öhh istenme çağına geldin de hayatında bi kere bile kahve yapmadınmı bacım.. büyüğün yokmu yardım etcek?? şimdi burdan tarifle ne kadar olurki...
kişi başı 2 şer kaşık kahve koy köpüğü bol olur, bi de soğuk suyla yap. çok kaynatma...
bu arada hani küçük fıstıklı lokumlar varya onlardan al kürdan batırıp fincanın yanına koy. çikolatada koyabilirsin ama ambalajının düzgün olmasına özen göster. yada bayram çikolataları varya onlarada kürdanı batırıp servis edebilirsin. ama lokumu tavsiye ederim. karar senin.