en iyi kombin yarısması

hangisi

• 1.yarısmacı

OY: 280 37,4%
  • 2.yarısmacı

OY: 97 13,0%
  • 3.yarısmacı

OY: 159 21,2%
  • 4.yarısmacı

OY: 157 21,0%
  • 5.yarısmacı

OY: 9 1,2%
  • 6.yarısmacı

OY: 47 6,3%

• Ankete Katılan
    749
1 numara ayakabıların olmamış....
2 numara çok kalabalık....
3 numara çantanın rengi olmuş ama bavul gibi dolu adeta....
4 numara kemer çok yukarıda duruyor ama fizik oş ve gösterişli giyim...
5 numara kırmızı abiye ve beyaz ayakkabıve çantayla olmamış her ne kadar simleri uysada...
6 numara şapkasız olması aha uygun olurda sanki....
benim düşüncelerim moda editörü değilim ama tarzıma ve zevkime yönelince bunlar çıktı benden...başarılar dilerim....

Son düzenleme:

yorumların ıcın tesekkurler canım,ayakkabılarımı begenmemıssın ben duz sıyah gıymek ıstemedım sıyah-gri karışımı giydim renk gelsin diye

xzgi 1 sensin galiba canım kusakla ayakkabın uyumlu bence oyumu sana verdim zaten hossun

xzgi ....
ayakkabıların elbette ki çok hoş ama dedim ya tarzıma göre düz siyah kemer düz siyah ayakkabı tercihim olurdu.seninde tam aksi olmuş sen beğendiyse canım sorun yok..insan kendini nasıl iyi ve güzel hisediyor ise önemi olan odur....

1 numaraya gıttı oy çok guzel

elbıseyı nerden almıs merak ettım
:)

1 ve 4 arasında kararsız kaldım.... ama sadelik ve şıkLık ağır bastı oyum 1 bayanssulusmile

1 numaraya gıttı oy çok guzel

elbıseyı nerden almıs merak ettım
:)

kuzucum tesekkur ederım beymenden almıstım ama taa 3 sene olmustur.belinde kemer yok kendiliğinden kuması var sen baglıyorsun opuyorumnanaktan

sagolasin yorum icin
ben 3 numarayim ... vallahi oglumun 2 tane popobezi , islak mendil ve yine oglumun sulugu var icinde bunlarsiz disariya cikamiyoruz , böyle oluncada malum canta oluyor bir bavull :)))))):roflol:

diger tatli yorum sahiplerinede tesekkür ediyorum hepsine...

3 te kendimi gördüm bir an..aynı ayakkabı,aynı çanta aynı kemer bendede var :))
ve geneldede o tarz giyiniyorum.

ama oyumu 2 ye verdim..üzerindeki beyaz çok hoşuma gitti..tayt pek sevmem ama siyah beyaz uyumunu hep çok sevmişimdir..

oylayacak bişi bulamadım
yine de herkese başarılarbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…